2777
2789

با یه شماره اومده ولی اولش۰۹  نیس 

این خط به نام بابامه که دست منه 

بعد پیامک ابلاغیه اومده توش اسم مامانمو نوشته و نوشته ابلاغیه شما در سامانه ابلاغ قرار گرف

ولی لینک اینا نداره 

بنظرتون جعلیع ؟ میخوان حسابمو هک کنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک نداره

باید وارد سامانه ثنا بشید، قسمت ابلاغ قضایی، از اونجا نگاه کنید

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

فکر کنم باید از سایت اصلی ثنا و اینا چک کنی 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

برو سایت ثنا اگه شکایتی باشه یا ابلاغیه ای اونحا نشون میده

اخه کی ممکنه شکایت کرده باشه 

بعد شکایت کنن چرا شماره خودشو ندادن شماره ای به نام بابامه رو دادن 

اخه کی ممکنه شکایت کرده باشه بعد شکایت کنن چرا شماره خودشو ندادن شماره ای به نام بابامه رو دادن

اگه کسی شکایت کرده باشه بری تو سایت اسم و زمان و توضیحات درباره ی شکایتو مینویسه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

اگه کسی شکایت کرده باشه بری تو سایت اسم و زمان و توضیحات درباره ی شکایتو مینویسه

عجیبه اخه از مامان من شکایت کنن

بعد اخه یه پیام شکوائیه هم اومده بود چند روز پیشش با شماره پرونده و...

آخه چرا باید برا مامانم ابلاغیه بیاد بابام که شکایت نکرده مامانم آزارش به هیچکی نمیرسه پس کی شکایت ک ...

حالا شاید کس دیگه ای شکایت کرده ، شایدم اصلا هیچ چی نباشه و الکی باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عجیبه اخه از مامان من شکایت کننبعد اخه یه پیام شکوائیه هم اومده بود چند روز پیشش با شماره پرونده و.. ...

باید بری تو سایت ببینی اگه شکایتی باشه نشون میده .

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤