2777
2789
عنوان

خواهرم میگفت پول بهم قرض بده بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه خودشم بخواد؟

ازش بخواد میده

ولی تا حالا ازش نخواسته

اون روز ماشین خواهر خراب شد اومد ک درستش کنه گفته بود پول رو کارتم نیست کارت منووبرد سه تومن هزینش شد

خواهر❌️یزید✔️

هر چیم که باشه خواهرته بهت رو انداخته به هر حال غرور داره میتونستی در این باره هم باهاش صحبت کنی 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

درسته که باید از شوهرش بخواد اما من اگر خواهرم چیزی ازم بخواد نه نمیگم یعنی نمیتونم نه بگم

اره من دلم براش سوخت.. هرچند نمیدونم ضروریه کارش یا ن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

خواهر❌️یزید✔️هر چیم که باشه خواهرته بهت رو انداخته به هر حال غرور داره میتونستی در این باره هم باهاش ...

ما با هم خوبیم

تو این چند وقت هر وقت خواسته بهش دادم

اصلا بحث مالی نیست

بحث اینه ک شوهرشو محرم نمیدونه

باید خجالتی بودن رو بزاره کنار

ببین عادت کرده هر وقت پول لازم داره ب من میگهبحث من پول نیستمساله اینه ک زن و شوهر باید به هم متکی ب ...

درسته اما حس کردم چون عقد هست رودربایستی داره و با تو راحت تره  باهاش صحبت کن همینا رو بهش بگو ببین چی میگه

شوهر خواهرت خودش باید به حساب خواهرت پول بزنه

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
میخورده بره لیزراین همه سال نرفته الان به خاطر شوهرش داره میره

حالا نمیشه ابرو خواهرتو نبری؟لازم نیست همه پیو بگی به چه دلیل میخواد بره لیزر

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

حالا نمیشه ابرو خواهرتو نبری؟لازم نیست همه پیو بگی به چه دلیل میخواد بره لیزر

ما که همدیگه رو نمیشناسیم.

مساله ما پول نیست.

مساله اینه ک یه ساله این دختر هنوز عادت نکرده از شوهرش چیزی بخواد

درسته اما حس کردم چون عقد هست رودربایستی داره و با تو راحت تره باهاش صحبت کن همینا رو بهش بگو ببین ...

خیلی صحبت کردم 

ولی تصمیم گرفتم ک دیگه بهش نگم

من که یادآوری کردم

تا وقتی کارت من هست این بشر سمت شوهر نمیده

در ضمن پنجاه میلیون دست خواهرم دارم دو ساله هنوز نداده 

ما که همدیگه رو نمیشناسیم.مساله ما پول نیست.مساله اینه ک یه ساله این دختر هنوز عادت نکرده از شوهرش چ ...

باهاش صحبت کنین بعدم شوهرش بزنه به کارتش منتظره خواهرت بهش بگه پول

باهاش صحبت کنین بعدم شوهرش بزنه به کارتش منتظره خواهرت بهش بگه پول

بابا شوهره عین خیالش نیست

خیلی بی مسئولیت بار اومده

خواهرمم شاغل هست ولی این مرد نه براش طلا می‌خره نه لباس

نه عید براش چیزی آورد

نه شب یلدا

نمیتونه طلا بخره عیب نداره ولی نه دیگه اینقد بی تفاورت