2777
2789

این چیزی که مینویسم بر اساس طب سنتی هست

... و به شدت تجربه شده‌است...امتحان کنید😃

رب انار و عرق کاسنی و عرق شاطره بخرید

هر روز دو لیوان با اینا شربت خوشمزه درست کنید و میل کنید😋...

یک چهارم لیوان مخلوطی از عرق‌ها+رب انار به مقدار لازم+آب+شکر یا عسل برا شیرین شدن= شربت فوق خوشمزه

برای اثر گذاری بهتر میتونید این موارد رو رعایت کنید:

آب بین غذا ممنوع.

آب تا یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا ممنوع.

آب رو خنک بنوشید اما یخ هرگز هرگز هرگز!!!

ادویه و سس تند رو کمتر کنید.

اگر بعد از خوردن این شربت یکم احساس نفخ کردید میتونید یکم نمک بعد شربت یا با خود شربت بخورید...نمک دریا باشه بهتره.

به دلخواه میتونید به این عرق‌ها گلاب و بیدمشک هم اضافه کنید که باعث از بین رفتن بوی بد عرق هم میشه!!

این چیزی که نوشتم فقط علمی نیست...بلکه تجربه شده‌است😃

سلامت باشید

یاعلی🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

سفیدآب هم خیلی خوبه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفیدآب هم خیلی خوبه

اون موضعی هست

بله

اما این شربت ریشه‌ای کار رو درست میکنه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تخم کتان چطوره هم مصرفش و هم زدنش؟

اطلاعی ندارم متاسفانه

به نظرت اگه صحت داشت حداقل یه نوبل پزشکی حقش نبود

صحت که داره

دارم میگم تجربه شده😑🤦

نه...چیز پیش پا افتاده‌ای هست.

با تصورش حالم بد شد😑

خیلی خوشمزس

عرق کاسنی به تنهایی مصرف کردم

صبح ناشتا و شبا قبل خواب

پوستم روشن و شفاف شده بود

ولی دیگه ادامه ندادم

اما احساس خوبی داشتم

انگار قلبم جلا میگرفت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزم من بگمآب زرشک طبیعی بخوریدحتی برای جوش پوستی هم عالیه

دقیقا بله

اینم تقریبا مثل همین چیزی که نوشتم عمل میکنه

تا چند وقت مصرف کنیم ؟

تا وقتی که نتجیه رو ببینید...معمولا تو ده روز اول تغییر زو می‌بینید...ولی ادامه بدید خوبه