2777
2789
عنوان

یه دختر تپل بیاد زن داداشم شهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 7691 بازدید | 223 پست

@چشم_درشته‍ این خیلی خشکله ببرش واسه داداشت

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فقط پسر شوتی سوار میخایم

ولاغیر و تمام

دختر توپر سفید لاغر هزار نوع مدل تو فامیل هم داریم تنها بدیشون اینه که شوتی آن یا خلاف بازاری میکنن😂😂😂

شرمنده

این اهنگو گوش بده خدای اهنگا این پسره لر هست  https://wisgoon.com/v/79SODFYOM1/

لهجه بد،رفتار بد،با هر کدومشون معاشرت کردم به درد نخور بوده

ما یه سفر رفتیم انگار اصلا ما وجود نداشتیم محل نمیدادن حتی تو نغازه ها

ولی مطمئنم اگه یه روز بگن قشنگ ترین و دوست داشتنی ترین خاطره ای که یادت میاد چیه؟توبه یادم میایی.اگر روزی رسید که من نبودم بدان بودن در کنار تو قشنگترین بخش زندگی من بوده است.هرجای 

ما یه سفر رفتیم انگار اصلا ما وجود نداشتیم محل نمیدادن حتی تو نغازه ها

به شدت هم خسیس هستن،فراریم ازشون

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها اسکرین فرستادم ببینین این کاربر مرده اومده اینجا به عنوان زن

کی؟

ولی مطمئنم اگه یه روز بگن قشنگ ترین و دوست داشتنی ترین خاطره ای که یادت میاد چیه؟توبه یادم میایی.اگر روزی رسید که من نبودم بدان بودن در کنار تو قشنگترین بخش زندگی من بوده است.هرجای 

منفورترین آدمها خودخواه ترین آدم هایعنی فقط خودشون رومیبینن بقیه روآدم حساب نمیکنند ده سال دارم تحمل ...

چه جالب چند روز پیشم یه تاپیک دیدم همینو در موردشون میگفتن کلی ادم،اصلاا خوشم نمیاد ازشون منم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چشم عباس آقا چمدون بستم بیام

مبارکه اسی خخخخ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

همین کاربر دیگه

کی خوب؟