2777
2789
عنوان

چله گرفتن برای مشکلات

69 بازدید | 14 پست

سلام خواهرای عزیزم

من با حساب عقد ۲ ساله ازدواج کردم تو این دوسال خیلی مشکلات برام پیش اومد یا نمی‌دونم خیلی ب چشمم اومد

کارای مادرشوهرم ،مریضی همسرم که فعلا درمان قطعی نداره،یک ماه بعد عروسیم باردار شدم ولی سقط شد الان ۸ ماه میگذره ولی باردار نمیشم ،خرج های پی در پی ک پیش میاد و...

خواهرا من زندگیمو دوست دارم ولی بعضی اوقات واقعا خسته میشم با خودم میگم یعنی این چیزا گره ی تو زندگی هست؟ من چیکار باید بکنم؟.  الان تصمیم گرفتم بیام پیش شما ،شما به من راهنمایی بدید واقعا نمی‌دونم چیکار کنم چه دعایی کنم و چله ای بگیرم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم طبیعیه

همه اکثرا دارن مشکل

خودم مجردم از بیرون خیلیا حسرت میخورن فکر میکنن بی غمم

ولی درگیر مشکل جسمی شدم ودرد دارم، نمیتونم کسی رو بذارم بیاد تو زندگیم از اونور خانوادم فشار میارن ازدواج کن حقیقتا خودمم نیاز دارم به وجود همسر

مشکلات روانمو ضعیف کرده چند ماهی هست مشاوره میرم که صبرم زیاد شه

استرس برای بدنم ضرره ولی مجبورم استرس امتحان دادن رو بکشم وتابستون 20 واحد دارم وگرنه سنواتم تموم میشع وشرمنده خودم وخانوادم میشم درسم تموم نشع

مشکل مالی شدید دارم وپدرم حمایت نمیکنه واین که داره وکمک نمیکنه به روح وروانم آسیب میزنه

از مشاوره کمک بگیر

نماز شب هم بخون وتوکل وتوسل کن خدا به قلبت آرامش بده إنشاءالله 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

فکر کنم طبیعیههمه اکثرا دارن مشکلخودم مجردم از بیرون خیلیا حسرت میخورن فکر میکنن بی غممولی درگیر مشک ...

سلام عزیزم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه عزیز❤️

ممنونم از راهنماییت آبجی

سلام عزیزم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه عزیز❤️ممنونم از راهنماییت آبجی

قربونت🌹

یه ختم هست من معجزه شو دیدم غیر نماز شب

ختم بسم‌الله الرحمن الرحیم به حق بسم‌الله الرحمن الرحیم 

روز اول 100تا

روز دوم200 

روز سوم 300

و. ... دقیقشو بزنی نت میاره که روز یکشنبه باید شروع کنی

بسم الله اسم اعظم خداست شک نکن حاجتتو میگیری

هر 500 تا نیم ساعت وقت میگیره، روزای آخر 5ساعت میشه، برنامه ریزی کن

مثلا یکشنبه باید شرو ع کنی روز شنبه که اذان مغرب شد میریم تو یک‌شنبه میتونی ختمو بگیری (شب، شروع روز بعد هست) 

روزای آخر سعی کن یه بخشی رو از شب شروع کنی

یه بخششو صبح بگی 

یه بخششو ظهر

برای غروب نذار شاید یه کاری پیش بیاد ختمت شکسته شه

روزای آخر سرتو خلوت کن

من یه بار تاروز 30 رو گذرونده بودم رفتم خرید صبح هم کلاس داشتم ختمم شکسته شد  درسته نتیجه نگرفتم ولی معجزه رو دیدم الان فهمیدم خیرم نبوده

اگه خدا بخواد سرم خلوت شه ختم رو دوباره میگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

فداتبشم عزیزم حتما انجام میدم❤️❤️❤️❤️

من شرایطم سخت شد  امروز توخونه، امروز یه نگاه کردم به ختم که چقدر زمان میخواد، حساب کردم که اگه بتونم شروع کنم

دیدم اونقدام طولانی نیست، روزای آخر 3 ساعت ونیم تا4 ساعت حداکثر زمان میخواد

فردا یکشنبه ست

قربونت إن شاءالله به حق خود خدا حاجت رواشی ❤️

من شرایطم سخت شد امروز توخونه، امروز یه نگاه کردم به ختم که چقدر زمان میخواد، حساب کردم که اگه بتون ...

ممنونم مهربونم از یکشنبه شروع کردم ان شاالله عارضه حتما شماهم شروع کن عاقبت بخیر باشی دختر❤️❤️❤️