2777
2789

اگه چیزی واسه مژه تون معجزه کرد بگین و اگه چیزی باعث بدتر شد اونم بگید من خودم چند سال پیش قبل خواب وازلین میزدم بعد بیدار میشدم انگار بیشتر می‌ریخت بعد نزدم این اواخر فهمیدم وازلین از نفت درست میشه شاید مژه رو مشکی کنه اما مژه رو ضعیف میکنه

نوک مژه هامو کوتاه کردم

شب قبل خواب روغن کرچک طبیعی میزدم تا صبح میموند

هم بلند شدن هم پر پشت و ضخیم

فقط مراقب باشید تو چشم نره چون خیلی خطرناکه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک زدم

چشمم بشدت عفونت کرد درحدی ی تایمی از اون یکی چشمم کوچیک تر شد

اصلا استفاده نکنید اشنامون تو داروخونه گفت برا مژه این روغن مناسب نیست من گوش ندادم و دودش رفت توچشمم

سریتا بینظیره

ولی نباید بعد دوره سه ماهه قطعش کنید

باید همیشه هفته ای دو یا سه بار بزنید که مژه هاتون نریزه(با هفته ای دوسه بار نهایتش هر دوسه ماه یک بار مجبورشین سریتا بخرین)

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

روغن کرچک زدمچشمم بشدت عفونت کرد درحدی ی تایمی از اون یکی چشمم کوچیک تر شداصلا استفاده نکنید اشنامون ...

خوب شما دوتا گفتین روغن کرچک نساخته بهتون میخواستم برم بخرم 

نهههه برا چشم خطر داره

نمی‌دونم چت جی پی تی میگه خیلی کم به ریشه بزنی که نره تو چشم از اونجا که رویش مژه شروع میشه به نوکش بزنی تاثیر نداره فقط مرطوب میمونه