2777
2789

خانما قبلا یه تاپیک دیگه با همین موضوع زدم 

ما یه ماه هست عروسی کردیم 

همسرم اینجا تنها زندگی میکرد و خانواده ش یه شهر دیگه ن 

همسایه بالاییشون یه مادر هست که یه دختر پسر جوون هم دارن 

دختره همسن منه حدود 27 تا 30 پسرشون هم ندیدم 

برای همسرم این مدت غذا و خوردنی میوردن 

همسرمم ظرف هاشونو با یه چیزی پس میداد 

دوران عقد یه بار به همسرم گفتم بذار من یا مادر خودت اومدیم ظرفارو میبریم 

بهم گفت نه من ظرف هاشونو میبینم عذاب وجدان میگیرم و از این حرفا

منم ناراحت شده بودم و خلاصه گذشت 

بعد عروسی برامون توی یه ظرف میوه اوردن

همسرم رفته بود دم در

الان بقیه ش رو مینویسم

بعضی اقایون چرا وقتی با همسرشون بدرفتازی میکنن عذاب وجدان نمیگیرن ..اما برای ظزف غذای همسایه ....😄

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

داداش منم شهر دیگه خونه مجردی داشت همسایه خیلی اوقات واسش غذا می‌برد ، اینم طبیعیه که نخواد ظرفاشونو طولانی نگه داره تا اینجا دوشواری نداشت بقیه شو بگو

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند روز من گفتم میخوای ظرف رو پس بدیم 

گفت نه و چیزی نداریم بذاریم توش 

بعدش من رفتم خونمون و بعد یکی دو هفته الان برگشتم 

میبینم ظرف همسایه نیست

میگم بردی؟

میگه آره 

میگم توش چیزی گذاشتی 

میگه آره شیرینی شکلات و اینا که تو خونه بوده 

من خیلیییییی ناراحت شدم الان 

حس میکنم همسرم میخواست خودش ظرف رو ببره و گذاشت برای وقتی که من نباشم 

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم 

بعد چند روز من گفتم میخوای ظرف رو پس بدیم گفت نه و چیزی نداریم بذاریم توش بعدش من رفتم خونمون و بعد ...

نه نگران نباش ..انشالله چیزی نیست ...شناخت کافی از همسرت نداری؟

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
بعضی اقایون چرا وقتی با همسرشون بدرفتازی میکنن عذاب وجدان نمیگیرن ..اما برای ظزف غذای همسایه ....😄

دقیقا حرف منم همینه 

ظرف همسایه براش مهم تر از حرف و ناراحتی منه 

اصلا میگم تو باید هوای منو داشته باشی نه همسایه تون

بعد چند روز من گفتم میخوای ظرف رو پس بدیم گفت نه و چیزی نداریم بذاریم توش بعدش من رفتم خونمون و بعد ...

فکز مسخره نکن

شوهرت اگه به اون دختر چشم داشت نمیومد سراغ تو میرفت سراغ عشقش. اون دختر هم مطمعن باش انقد بیکار نیست بیاد پای مرد متاهل بشینه.

این حساسیت های اول ازدواج خیلی الکی ان

😐 یعنی انتظار داشتی توی این دو هفته هیچی واسه خونه نگرفته باشه ؟

چطوری با این حد از شک زندگی می‌کنی واقعا ؟ شوهرت اگه میخواست با اون تیک و تاک بزنه مرض داشت بیاد باهات ازدواج کنه ؟ خو قبلش که اون همسایه رو دیده بوده 

یه ماهه همش عروسی کردی این فکرا چیه واقعا

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

انقدر زن خراب و مرد هول زیاد شده آدم نمیفهمه طرف قصد کار خیر داشته یا نه

آره عزیزم آخه اصلا حس خوب ازشون نگرفتم 

حسم نسبت به بقیه اینطور نیست 

هم طبقه پایین همسایه هست 

هم روبه رو