2777
2789

من ۴۰ سالمه پدر و مادرم خیلی دوست دارم و خیلی خوبی های زیادی دارن ولی ولی هنوز پدر و مادرم سر هر چی که بخوام اعتراض کنم یا مخالفت یا درد دل حتی مثل بچه باهام دعوا میکنن و حس اینکه بد هستم بهم میدن 

و حتی هنوزم منو با دوست دوران دوم دبستانم که باهم هنوزم دوستیم مدام مقایسه میکنن که از اون یاد بگیر...

خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردم منم از بچگی یاد گرفتم نباید حرف بزنم و باید ساکت باشم و خیلی بی زبون بار اومدم خیلیییی خیلی مظلوم بودم همیشه خیلییی

بعد از مدتی که خیلی از سادگی و مظلومیتم خانواده شوهرم سواستفاده کردن و حسابی اعصابم و روانم بهم ریخت ولی بازم نتونستم که حرف بزنم ...

حتی اجازه درد و دل هم نمیدن بهم ...

امروز با مادرم دعوام شد... خیلی صدام بلند بود اونا بدترین چیز ممکن میدونن اینو ... و مادرم گفت تقصیر توست با مادرشوهرتم اینجوری کنی تقصیر توعههه...

امروز با حرف ها و رفتارش بهم این حس و داد که نه زن خوبی هستم و نه مادر خوبی و نه دختر خوبی و نه عروس خوبی هستم....

اصلا  سر خانواده شوهرم با مادرم حرفم نشد ولی بهم گفت تقصیر توعه و گفت یا نباید شوهر میکردی یا الان هر بلایی سرت اوردن نباید صدات در بیاد

پدرم اومد از صدا و صدای ما از حیاط اومد تو و وقتی داشتم براش تعریف میکردم گفت زندگی ما به تو ربطی نداره به تو چه اصلا... چون سر این دعوامون شده بود که داشتم به مامانم یاد میدادم سنت بالاس کارگر بگیر هفته ای یه بار بیاد....

بعد هم گفتم تو عید ها هم اخه کارگر نمیگیری ...

بهم گفت دیگه حق نداری عیدها بیایی کمکم... فکر کرد دارم منت میذارم در حالی که من هر سال با عشق بهش کمک میکردم تو خونه تکونی... ولی حتی الان دیگه کارم هم بی ارزش شد...

الانم عذاب وجدان دارم که چرا اینطوری شد من واقعا نمیخواستم و نمیدونم چرا اینطوری دعوا شد... و حس گناه و دلشوره دارم خونشون هستم اومدم تو اتاق ... و ناراحتم.. من نمیخواستم با صدای بلند و حالت داد داد باهاشون حرف بزنم و چندین باره که اینجوری میشه ناخواسته و منم ایرادم اینه که نمیخوام سکوت کنم از طرفی هم عصبی شدم و تند و با صدای بلند حرف زدم این چند بار اخرو و از نظر اونا هم من خیلی بی احترامی میکنم و حالت یه بچه باهام دعوا و سرزنش و تحقیر و مقایسه میکنن 

من الان حس گناه و عذاب وجدان و این‌ه چقدر بچه بد و به درد نخور بودم براشون و ای کاش هیچ حرفی نزنم و قوی و شاد باشم ...

مشکل شما ابنه که عزت نفس نداری ، برای خودت احترام قائل نیستی ، انقد همیشه حضور داشتی که دیگه دیده نمیشی اصلا ، فاصله بگیر عزیزم ، فقط فاصله 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما ابنه که عزت نفس نداری ، برای خودت احترام قائل نیستی ، انقد همیشه حضور داشتی که دیگه دیده نم ...

خیلی ضعیفو وابسته هستم....

هیچ قدرتی ندارم ....

دارم فکر میکنم واقعا ادم بدی هستم ولی واقعا قلبا برا هیچ کسی بدی نخواستم ظاهرم ادم بدیه خیلی بددد

من فقط داشتم دلسوزی مادرمو میکردم در صورتی که هیچ کاری براشون نمیکنم و فقط سربار و مزاحم و به درد نخورم

خیلی ضعیفو وابسته هستم....هیچ قدرتی ندارم ....دارم فکر میکنم واقعا ادم بدی هستم ولی واقعا قلبا برا ه ...

چون زیاد بودی ، باید کمتر باشی ، نه بی ارزشی نه ضعیف ، تست کن و فاصله بگیر ، یه چالش دو هفته ای بزار و خیلی رسمی برخورد کن ، اگه رفتن رو مخت یادت بسار ک تو توی یه چالش هستی که حرفارو نادیده بگیری اینجوری پیش بری هیچی ازت نمیمونه 

چون زیاد بودی ، باید کمتر باشی ، نه بی ارزشی نه ضعیف ، تست کن و فاصله بگیر ، یه چالش دو هفته ای بزار ...

من الان نمیتونم برم خونه خودم چون تعمیرات داره خونم و مجبورم اینجا باشم چون جنگ هم شد کار خونم طولانی شد

حس خجالت شدید و شرمندگی دارم الان و تو اتاقم وضع شوهرم هم خیلی بده ۴ ماهه اصلا مشتری نداشته خیلی فشار رومه 

من الان نمیتونم برم خونه خودم چون تعمیرات داره خونم و مجبورم اینجا باشم چون جنگ هم شد کار خونم طولان ...

زنگ بزن ۱۴۸۰ ، قسمت مشاوره ی خانواده و ازدواج و اینا تو مشکلات خانوادگی راهکار میده رایگانم هست