2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست
زاج سفید از عطاری بگیرید پودرش کنین همین که از حمام امدین بیرون وخیس هستین بزنید زیر بغلتون تا حمام ...

من خودم این راهکارو تو تاپیکها گفتم مربیم گفته بود تو باشگاه خیلیا بوعرقشون آزار دهنده بود..ولی خودم نرفتم بخرم  امتحان کنم خودش گفت عالیه ..😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
😐😐بنده که دخیل نبودم داخل انتخاب کردنش

بدم نیستا،پسرها خوشگلتر از دختران 😭😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خاله دارم با بچه هاش چند هفته یکبار حموم میره وقتی میان مهمونی خداشاهده فضای خونه بوشون رومیگیره من حالم بد میشه و موهاشون چرب چرب خیلی هم ادعا دارند و سر همه چی به بقیه تذکر میدن ما رومون نمیشه چیزی بگیم

یه خاله دیگه دارم قبلنا یک دو ماه یه بارحموم می رفت لباس هاشو هم نمی شوره میگه کهنه می شه بو... گ... و...  ه میداد 

یعنی خدا شاهده بالش و پتو بوشو می گیره... بو تعفن.... 

بعد هی میگفت من بدنم بو نمی ده...  دیگه بهش هی تدکر دادیم گوش نمیکرد

تا اینکه دوست.  پسـ. ر گرفت اونم وسواس...  هر روز حمومه... 😏😏

واقعا رعایت بهداشت از عقله

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
منم این مشکل رودارم وبعدحمام مام میزنم بیرون رفتنی بعضیابوی تعفن میدنمشخصه از عرق تازه نیست از نرفتن ...

مام به کل بدنت میزنی یعنی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

😑اینقدر تلاش کنی به روانشناسی برسی آخر اینجوری سرت بیاد

منظورت نفهمیدم 🤔روانشناسی دیگه چیه 

چیا نباید نخورد؟ والا ما تو یه خانواده عذا ها کاملا مشترک مامانم یک ماهم نره حموم بوی گل میده من یه ...

یه مشکلی تو بدنت هست بلاخره، باید یه دکتر بری، اصلا شاید همین بوی بد تعریق یه نشونس، اصلا برو یه چکاب از بدنت بگیر، ببینی جایی از بدنت مشکلی نداره؟ یه دکتر برو حتما

ادویه زیاد، گوشت قرمز، سیر وپیاز و... روی بوی بد تعریق اثر میذاره، سبزیجات، حبوبات، مرکبات و مخصوصا آناناس خیلیی خوبه برای بوی بد تعریق، مصرف مرتب اناناس ثابت شدس

در حد اطلاعات عمومیممن اینا، حتما برو دکتر اونا بهتر بلدن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینقدر درس خواندم روانشناس بشم اومدم اینجا به مردم کمک کنم آخرش اینجوری مسخره شم

مگه مریضه ن مسخره کنن 😐

اسم عطرتونو میگین

من دیلان پریل می زنم .

پرنسس هم ب تازگی خریدم .هر دو بوشون عالیه .ولی دیلان پریلو خیلی دوست دارم و ماندگاریشم زیاده.حتما از جای مطمئن بخرید تا مطمین باشید ک اصله

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
این کار رو نکنید عزیزمباید مزاجتون اصلاح بشه من شنیدم استفاده از نوره ی زرنیخ دار بوی بد رو از بین م ...

اتفاقا نوره میزنم نمیدونم چه مارکی ولی اصلا موی بدنم رو هم نمی‌بره چه برسه بوی بدن..ولی ممنونم عزیزم 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

مام به کل بدنت میزنی یعنی؟

نه مگه همه جا بومیده😮😂من فقط زیر بغلم عرق میکنه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه مگه همه جا بومیده😮😂من فقط زیر بغلم عرق میکنه

یعنی بری زیر افتاب قدم بزنی یا توی باشگاه بدویی عرق نمیکنی؟ فقط زیر بقل!؟