2777
2789

بچها نامزدم نیست دوس پسرم بود دوماه پیش من باهاش کات کردم 

اما خیلی دوسش دارم چند روز پیش پیامم داد من جوابش دادم 

بعد دیشب من خیلی دلم براش تنگ بود حالمم خیلی بد بود واقعا  زنگش زدم جواب نداد 

صبح زنگم زده منم جواب ندادم 

پشیمونم زنگش زدم 

بهش پیام دادم نوشتم که سلام دیشب ی سوال داشتم ازت حل شد 

نوشته ببخشید خواب بودم 

منم گفتم خواهش میکنم و دیگه تموم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا پشیمونی؟

گفتم میزاشتم خودش برمیگشت بهتر بود 

اخه میدونی من چهره خیلی مغروری دارم همه هم بهم میگن حیلی مغروری دیشب با خودم گفتم اون ی حرکتی زده منم یکم به سمتش برم 

شاید آشتی کردیم 

ولی هیچی اونجوری ک میخواستم پیش نرفت 

گفتم میزاشتم خودش برمیگشت بهتر بود اخه میدونی من چهره خیلی مغروری دارم همه هم بهم میگن حیلی مغروری د ...

متوجه شدم‌چی میگی

ولی ببین مغرور بودن و عزت نفس خوبه

ولی اینکه تو‌اصلا زنگ نزنی نه

رابطه یه چیز دو طرفه هست و هر دو باید براش تلاش کنین

به نظرم مشکلی نداشت که رنگ زدی و خوبهاز این به بعد حواست بیشتر باشه

متوجه شدم‌چی میگیولی ببین مغرور بودن و عزت نفس خوبهولی اینکه تو‌اصلا زنگ نزنی نهرابطه یه چیز دو طرفه ...

چرا همه پروف ها مثل شما شدن؟انتخاب خودتونه؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

چجوری شده خودم ندیدم هنوز

یه دختر کاتونی شده

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

متوجه شدم‌چی میگیولی ببین مغرور بودن و عزت نفس خوبهولی اینکه تو‌اصلا زنگ نزنی نهرابطه یه چیز دو طرفه ...

خب اوکی اما میدونی تا وقتی پسر نخواد بنظرم تلاش دختر بی فایده هس منم قدمی برداشتم خاست خودش برگرده دیگ هم ز نمیرنم