hadis_gol مدیر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 عنوان اومدم خونه بابام شرایطم خیلی بده لطفا خانومای متاهل بیان | مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست من برا بار سوم از شوهرم خیانت دیدمتو یه حیاط با خانواده شوهرم زندگی میکردیم یساله ازدواج کردم هیچ خیری ازشون ندیدمالان اومدم خونه بابام😔دلم خیلی گرفتس خودم انگار موندم دارم چکار میکنم بابام گفت دیگ نمیزارمت بری 1404/04/17 | 13:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 برای دلت از خدا آرامش میخوام اگه بچه نداری راحت تر تصمیم میگیری ن بچه ندارم لطفا برام دعا کنخیلی حالم بده
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9543 خیانت خیلی سخته لعنت ب خیانت.با ادم خیانت کار ارامش نداری هر از گاه دلت میلرزه پدرت ک پشتته پس بمون و جدا شو انشاالله بچه فقط نداشته باشی لایک نکن خیرشو ببینی
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2646 الان گرمی نمیفهمی چنسال دیگه خیلیییی بدتر میشه الان خودتو راحت کن رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره
قنادایرانی عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4486 بابات درست گفته بگو چشم،،ادمی ک تازه ازدواج کرده و سه باره خیانت کرده به درد زندگی که هیچ به درد جرز لای دیوارم نمیخوره،بنداز دور این آفتو از زندگیت
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11081 ن بچه ندارم لطفا برام دعا کنخیلی حالم بده خداروشکر بچه نداری عزیزم امیدوارم از این به بعد زندگیت غرق خوشی باشه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 بنظرم کسی که خیانت میکنه هیچوقت درست نمیشه زندگیتو تباه نکن میدونم گفتنش آسون نیست و خیلی خیلی سخته ... در کنار خیانتنه درکم کرد نه هوامو داشتنه یبار دلش برام سوخت۳۴ سالش بود ولی هیچ موقع درک نکرد ک متاهل شده
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 11084 انقدر دارم خيانت مي بينم از اين جنس مذكر حالم به هم مي خوىه ولله با سگ ازدواج كني شرف داره جنس مذکر با جنس معنث خیانت میکنه گلم پس زن هام کم خونه خراب کن نیستن
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 خداروشکر بچه نداری عزیزم امیدوارم از این به بعد زندگیت غرق خوشی باشه ممنون گلم خودم که یجوریم دلم گرفتس😔
چراهمشتکراریه۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 964 اره میدونم چند بار قران اورد دست گذاشت رو قران ولی باز کار خودشو کردولی اجی ته دلم یجوریه😔دلم گرفتس ببخشید ولی چرا با این شرایط میخای بچه دار بشی؟ نکن اینجوری یه عمر خودتو گرفتار میکنی پدرت پشتتع این یه نعمته واسع ما زنایی ک تو این کشوریم اگه به حرف بابات گوش ندی سری بعد تو بخای جدا بشی بابات دیگ پشتت نیست
setia_mohamadi عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 954 در کنار خیانتنه درکم کرد نه هوامو داشتنه یبار دلش برام سوخت۳۴ سالش بود ولی هیچ موقع درک نکرد ک متاهل ... خب بخاطر همین میخای برگردی به اون زندگی و اون آدم
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 بابات درست گفته بگو چشم،،ادمی ک تازه ازدواج کرده و سه باره خیانت کرده به درد زندگی که هیچ به درد جرز ... کاش الان پیشم بودی باهات درد و دل میکردم سبک میشدمخیلی بده حالم😔
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 خب بخاطر همین میخای برگردی به اون زندگی و اون آدم ن برنمیگردم بابام نمیزارم میگ تا تکلیفت مشخص نشه نمیزارم
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11081 ممنون گلم خودم که یجوریم دلم گرفتس😔 طبیعیه عزیزم کم کم حالت بهتر میشه هی نشینی غصه بخوری برا آدم بی لیاقت خداروشکر کن بچه نداری راحت جدا میشی مثل من پاسور بچه نشی ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
hadis_gol مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2003 ببخشید ولی چرا با این شرایط میخای بچه دار بشی؟ نکن اینجوری یه عمر خودتو گرفتار میکنی پدرت پشتتع این ... ن نمیرم ولی پیامش دادم ک لباسامو وسایلامو بیارمامانم گفت نباید میگفتی اشتباه کردی