2777
2789

دوستان 

با این آقا ۸ ماهه آشنا شدم پسر خوبیه باهم خیلی می‌رفتیم بیرون 

کلا همیشه میگه که دوسم داره 

مشکل اینه که این آقا کلا سرکار نمیره نشسته تو خونه ۲ ماهه اما الان یهویی تصمیم گرفته برا کار بره تهران  من خیلی باهاش دعوا کردم که بری اونجا ممکنه نتونیم مثل اول باشیم 

اما اون گفت که نه من هستم 

اماا الان مشکلم اینکه  از ۱۲ شب  می خوابه تا ۱ بعد از ظهر

امروز باز این کارشو تکرار کرد 

نگرانش شدم بهش چند بار زنگ زدم پیام دادم 

اما با عصبانیت کامل جواب داد 

که چته مگه من مردم 

و اینکه حالم خوب نیست چون میخوام برم تهران 

بهش گفتم چرا حالت خوب نیست این که تصمیم خودت بوده و گفتی برا ایندمون خوبه 

بهش گفتم تویی که الان بدون کار چون بیدارت کردم عصبی شدی اونجا که بری همراه با کارت دیگ سر بهم نمیزنی 

اونم گفت باشه هر چی تو میگی من باید تنها باشم خدافظ

بنظرتون من اشتباه کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اون آدم تن لش بیخود و بلاتکلیفهاینا هیچوقت سرکار درست نمیرن فقط خانواده و همسرشونو دق میدن

بنظرت چی کار کنم 

الان 

مشکل اینه میگه من برم تهران ۴ سال برام صبر کن تا بیام 

بهش گفتم ۴ سال زیاده 

تو الان وقت نمیزاری بری اونجا هیچی دیگ

بنظرم بهم برن 

اینقدر پسر کمه،؟

قدر خودتو بدون با هر اعجبوبه ای تو رابطه نرو 

تازه برا ازدواج میخوای !!! زندگی مث رابطه دوستی نیس ک پول بابایی بده غذا مامانی درست کنه 

مشخصه تو اوکی هستی تو رابطه ولی پارتنرت اوکی نیس

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بنظرم بهم برن اینقدر پسر کمه،؟قدر خودتو بدون با هر اعجبوبه ای تو رابطه نرو تازه برا ازدواج میخوای !! ...

من همیشه اوکی بودم باهاش چون علاقه ی خوبی بهش پیدا کردم 

حتی براش غذا میپرسم 

همین دو روزپیش  گفت پول نیاز دارم 

بهش گفتم فدا سرت چقد می خوای براش ۵۰۰ واریز کردم برا ۱ روزش

گفت پسشون میدم 

مشکل اینه این آقا از وقتی می خواد بره تهران اونم به بهانه ازدواج و ایندمون 

کلا همیشه میگه حالم خوب نیست باید تنها باشم 

بنظرت چی کار کنم الان مشکل اینه میگه من برم تهران ۴ سال برام صبر کن تا بیام بهش گفتم ۴ سال زیاده تو ...

۴ ساااااال؟ چه توقعی

این آدم اولویتش رابطه نیست نذار وقتتو تلف کنه

بهت قول میدم یا تهران نمیره، یا اگه بره انقدر غر میزنه تهشم برمیگرده. همشم میندازه تقصیر شما میگه تو گفتی یا به خاطر تو برگشتم نذاشتی کار کنم وگرنه وضعم خوب میشد

به نظرم به یه بهونه‌ای کات کن

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
۴ ساااااال؟ چه توقعیاین آدم اولویتش رابطه نیست نذار وقتتو تلف کنهبهت قول میدم یا تهران نمیره، یا اگه ...

یعنی بنظرت بهش بگم دیگ اوکی نیستم با این رابطه 

و تمومش کنم 

اینطور میگه تو نخواستی منو 

من میخواستم 

من می‌خوام جوری باشه 

که خودش ول کنه

من همیشه اوکی بودم باهاش چون علاقه ی خوبی بهش پیدا کردم حتی براش غذا میپرسم همین دو روزپیش گفت پول ...

پشت پا نزن ب بختت

این بدرد زندگی نیمخوره 

یکی پیدا کن ک مسیولیت پذیر باشه 

البته من تو رالطه نیستم اگر همیشه خوابه و تلاشی برا زندگی نمیکنه بنظرم اوکی نیس 

تا کی میشه تو کاراشو بکنی مگر کار درست حسابی تو داشته باشی و بشه روش حساب کنی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
آخه این خیلی سنگ این رابطه رو به سینه میزنم میگه تو مثل همسرمی فقط صبر کن تا ۴ سال دیگ که بتونم اقدا ...

نمی‌دونم پسرا حرف زیاد میزنن 

خودت ببین اگه قرارع اینجوری اذیتت کنه خب جدا شو تا بیشتر از این وابسته نشدی

🤍