2777
2789
عنوان

درمان راحت شوره و چربی سر😃

187 بازدید | 24 پست

اولا کمتر ادویه بخورید و کبد چربتون رو درمان کنید(تو تاپیکای قبلی گفتم)

ولی درمان موضعی:

قبل حمام سرکه سیب اسپری کنید به مو بعد یکم بمونه مثلا نیم ساعت بعد برید حموم و بشورید...شامپو هم نزدید اشکالی نداره خود سرکه تمییییییز میکنه شدید

یا

از عطاری شامپو ختمی بخرید استفاده کنید بجا شامپو معمولی

ادویه تن رو خشک میکنه و گرما رو به سر میزنه...پوست سر خشک میشه و میسوزه...واسه همین هم ترک ترک میشه شوره میزنه و چرب میشه.

خیلی راه‌ تکمیلی داره که باعث میشه از ریشه درمان بشه ولی همین فعلا کافیه

موف باشید🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من هیچ جوره درمان نمیشه

مگه فیلم هندیه؟

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

برای درمان ترک پوستی قرمز راه حل دارید؟

ممم نه والا نمیدونم

ولی شنیدم که خوردن روغن دنبه کلا برای شفاف شدن پوست خوبه

چجوری توضیح بدم اخه، شیش ساله همینه هرچی شامپو زدم درمان نشدسرکه هم نمیتونم ب موهام بزنم نیم ساعت چو ...

شما از عطاری صفرا‌بَر بخرید و استفاده کنید(خیلی موثره اگر تا یه مدت مثلا چهل روز میل کنید)

ادویه کم کنید و سس تند هم کلا حذف کنید

شامپو ختمی و سرکه رو هم بعدا هر کدومو خواستین استفاده کنید

هیچ چیز غیر قابل درمان نیست

غذام کم ادویه اس و سس تندم نمیخورم

بعد غذا خوردن احساس میکنید که معدتون میسوزه؟

نه اصلااااا

خب خدا رو شکر

پس همون سرکه کافیه

هر موقع تونستید...سرکه سیب بخرید...اسپری کنید بعد نیم ساعت تو حمام بشورید

سرکه سیب چون تیز نیست نمیخواد با آب قاطیش کنید...ولی خب اگه اولین بار زدید و حس کردید تیزه بعدا با آب قاطی کنید

یا میتونید توی حمام بزنید بعد ده دقیقه بشورید بازم مو ها رو خیلی تمیز میکنه