2777
2789
عنوان

تجربه من از دعا خواندن

100 بازدید | 17 پست

خواستم تجربه خودم را

و باهاتون به اشتراک بزارم

تقریبا دو ماه هست که برای ازدواج با یه شخص خاص دارم دعا میکنم و هیچ تاثیری برام نداشت

چله یاسین

چله حشر

ذکر یا ودود یا لطیف و ذکرای مشابه

۱۴۰۰۰ ذکر جوادالائمه

چله شهدا

استغفار هفتادبندی

سوره مزمل

سوره طلاق

سوره نادعلی و...و دعاهای دیگه

هیچکدوم از اینا یه درصد هم برام تاثیری نداشتن 

هی قسمت نبوده خدا دلتو آروم کنع

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقعی که دعا میکردم میگفتم خدایا اگه آدم بدیه تو خوبش کن.اگر قسمت نیس تو اونو قسمت من کن :-)

امیدوارم بشه برات صبر کن منم شرایطم مثل خودته میفهمم چی میگی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ممنون البته اون دیگه جواب منفی رو مستقیم داد و من بیخیال،شدم. انشالا هرچی زودتر شما حاجت روا بشید

پسره خودش نمیخواستت خدادخودش به دادمون برسه

ممنون البته اون دیگه جواب منفی رو مستقیم داد و من بیخیال،شدم. انشالا هرچی زودتر شما حاجت روا بشید

زودتر تکلیفت مشخص شد راحت شدی.

درسته ی مدت غمگینی ولی میگذره

ولی برای ازدواج خوب میگن نماز شب و نماز جعفر طیار خوبه اگه مداومت داشته باشی.

پسره خودش نمیخواستت خدادخودش به دادمون برسه

مشکل اینجاست که یکسال میگفت میخوام .بعد یهو سرد شد رفت.من دو ماه دعا میکردم .بعد بهش پیام دادم سر حرفو باز کردم و تو حرفاش با صراحت گفت نه.

مشکل اینجاست که یکسال میگفت میخوام .بعد یهو سرد شد رفت.من دو ماه دعا میکردم .بعد بهش پیام دادم سر حر ...

وای چه دردناک شاید مشکلی داره از اجبار میگه 

میفهممت هرکی نفهممت من میفهمم😔البته اون نمیگه نمیخوام ولی شرایطمون سخت شده مشکل خانواده هان

مشکل اینجاست که یکسال میگفت میخوام .بعد یهو سرد شد رفت.من دو ماه دعا میکردم .بعد بهش پیام دادم سر حر ...

یکی بود ده سال پیگیز بود

دوسال با هم بودیم بعد خودش سرد شد رفت

من هیچ وقت دعا نکردم برگرده با هم باشیم

ولی میخواستم بیاد آشتی من بگم نه

اره ولی خدا کاری کرد بعد من خیلی پیشرفت کردبا من بود ورشکست شد…خدا دوسم نداره…💔

داستان منم دقیقا همینه با من که بود شغلی نداشت و ماشین برادرش دستش بود وقتی میومد.ولی وقتی ماشین خریدو شاغل شد رفت.........و این بدترین ک سخت‌ترین قسمت داستان منه .