2777
2789

چرا چون امروز هیچ کس دختری ک مستقل نیست و روی پای خودش نیس نمیخواد همون جور ک پسرا برای ایندشون دیوار میخرن شما هم باید تلاش کنین خسته نشدی آنقدر دستت جلو خانوادت دراز کردی یه بار پاشو یه بار واقعی بجنگ

اگه دنبال شغلی درخواست بده شروع کن

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اگه شغل درست و درمون داری که نخان جیبتو بزنن رو کن

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اگه شغل درست و درمون داری که نخان جیبتو بزنن رو کن

هیچ پولی نمیگیرم ک بترسن جیبشونو بزنم

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت نیست پرنسسه😁

کسی پرنسسه که خانوادش پولداره ماهی ۳۰ ۲۰ بهش میدن

نه کسی که خانوادش پول نداره دستش جلو اونا درازه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

هیچ پولی نمیگیرم ک بترسن جیبشونو بزنم

خب کارش چیه توضیح بده

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

خب کارش چیه توضیح بده

عزیزدلم همکاری فروش لوازم آرایشی دارم یه تیم جمع کردم ک شما تو کانال وسیله هارو میبینین تصویر هارو با کپشن بر میدارین تو فامیل آشنا غریبه میفروشین یعنی اگه قیمت یه کرم 150شما 190میفروشی انجوری هم وسیله های من فروخته میشن هم شما سود میکنی