2777
2789

سلام..من برادرم دو تا بچه کوچیک و شیطون و پر سر و صدا داره، و شش سال هست مستاجره، نتونستن خونه بخرن، خونه ای که بخوان بالای دو تومنه، از طرفی مادرم یه خونه کوچیک شصت متری ویلایی داره،

حالا صاحب خونه زنگ زده گفته بچه هات سر و صدا زیاد دارن، و گفته برجی ده میلیون کرایه میخواد، داداش منم زنگ زده به مادرم گفته مامان ما بیایم اونجا، پیش تو زندگی کنیم هم تو از تنهایی دربیای و هم ما از اجاره راحت شیم، اون ده تومن رو میدم به تو. داداشم خرج مادرم رو میده در کل، 

حالا نمیدونم چیکار کنیم. مادرم حوصله بچه نداره خیلی غر میزنه از طرفی خانواده زن داداشم اگر از شهرستان بیان یک هفته میمونن مادرش هم یک ماه میمونه مثلا. البته شاید اگه اینجوری شه نیان یا بیان کمتر بمونن. ولی در کل مادرم با من و خواهرم به زور کنار میاد چه برسه عروسش. یه روز با عروسش خوبه دو روز دعوا. از طرفی خیلی مواقع مادرم خونه ش نیست، خونه ماست یا خونه خواهرم یا خیابون. ولی تنهایی رو دوست داره. ولی از طرفی تنهایی خطرناکه براش یه وقت حالش بد شه. از طرفی میگم نکنه با زن داداشم کنار نیاد بدتر حالش بدتر شه. 

نمیدونم راهنماییم کنید چیکار کنیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مهمونی بازی ها بدبختشون کرده

برادرش خرج مادرشو کلا میده 

حالا یه ماه هم مادرزنش میاد پیششون 

الان قصدت اینه اسی رو شیر کنی که چرا خانواده ی زن داداشش میان خونشون؟!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بدبخت زن برادرت

اونجور زن ساده لوح بینوایی نیست اونم.

به شدت با سیاسته. الان اصلاااا فکر خونه نیست، همکاری نمیکنه واسه پیدا کردن خونه، از خداشه مشکل خونه ش حل شه به هر طریق تا راحت خرجاشو کنه. خیلی خرج میکنه چون. 

اون که مامان منو راحت حرص میده مامان من خودکار خودش حرص میخوره خودشو از بین میبره، داداشم اون وسط حرص خواهد خورد. اون که اگه بیاد وسیله نو بخره بچینه، دیگه نمیره بیرون که. 

برادرش خرج مادرشو کلا میده حالا یه ماه هم مادرزنش میاد پیششون الان قصدت اینه اسی رو شیر کنی که چرا خ ...

نه عزیزم

یاد خاطرات افتادم

پدرم خرج بچه های داداششو میداد داداشش پول جمع میکرد ملک و...

خاندان مادرم همش خونه ما بودن

تهش بابام که مرد ما هیچی نداشتیم 

از ماست که بر ماست 

اونجور زن ساده لوح بینوایی نیست اونم.به شدت با سیاسته. الان اصلاااا فکر خونه نیست، همکاری نمیکنه واس ...

زنا همه خرج میکنن 

دیگه داداش تو هم خرج مادرتونو نمیده مگه؟؟زنش چرا خرج نکنه؟!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
برادرش خرج مادرشو کلا میده حالا یه ماه هم مادرزنش میاد پیششون الان قصدت اینه اسی رو شیر کنی که چرا خ ...

مادرم ماهی پنج تومن میگیره از داداشم. 

همش خرج مواد غذایی میکنه بالاخره خودش هست، من میرم خودشون میان خواهرم میاد. حقوق نداره مادرم. منم کمک میکنم تازه به مادرم. 

مادرتون بچه ک نیست یکم شرایط پسرشو درک کنه و مدارا کنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اونجور زن ساده لوح بینوایی نیست اونم.به شدت با سیاسته. الان اصلاااا فکر خونه نیست، همکاری نمیکنه واس ...

توی بهشت هم باشی با مادر شوهر سخته چه برسه به خونه 60 متری با دو تا بچه و مادر شوهر

هر حرص دادنی ، حرص خوردن هم داره ، اونم عذاب میکشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم