2777
2789
عنوان

برای ارامش ذهنی چیکار میکنید

615 بازدید | 12 پست

اصولا ادم حساسیم استرس های کوچیک توی طول روز جمع میشن و میان تو ذهنم اذیتم میکنن شما برای اروم کردن ذهنتون چیکار میکنید ؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

منم مثل شمام..به راهکاری نرسیدم هنوز😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یوگا کار می کنم.پیشنهاد می کنم شما هم حتما برید سمتش

بعد چن مدت تاثیرشو نشون میده تو ذهنم هست که یه وقتی گیر بیارم برم منم

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نمیدونم...درگیرم باهاش

خیلی امضات خوبه حرف دل من بود😂

بعد چن مدت تاثیرشو نشون میده تو ذهنم هست که یه وقتی گیر بیارم برم منم

والا منم خیلی وقت بود می خواستم شروع کنم اما امان از تنبلی.ولی یه بار که انجام بدی و ببینی چه آرامشی بهت دست می ده دیگه ولش نمی کنی.مخصوصا واسه خانومای شاغل بعد از اینکه از سرکار میان خیلی خوبه.کل استرس در طول روز رو از بین می بره.من که امروز داشتم تو نت سرچ می کردن ببینم چجوری می تونم مربی یوگا بشم

مدی تیشن و یوگا خیلی آرومت میکنه. سعی کن گوشت کمتر بخوری و بری به سمت گیاهخواری. دوستی و احترام به موجودات خدا از انسان گرفته تا حیوان و گیاه. داشتن یه حیوون خونگی بامزه و یا گل و گیاه زیبا هم برای آرامش خیلی خوبه. دیگه اینکه از رفتن به جمع خاله زنکهای آزار دهنده پرهیز کن و اگه رفتی حرفاشون برات اهمیت نداشته باشه.

مدی تیشن و یوگا خیلی آرومت میکنه. سعی کن گوشت کمتر بخوری و بری به سمت گیاهخواری. دوستی و احترام به م ...

عالی مرسی نه اصلا تو اینجور جما نمیرم به هیییچ وجه ❤

والا منم خیلی وقت بود می خواستم شروع کنم اما امان از تنبلی.ولی یه بار که انجام بدی و ببینی چه آرامشی ...

برید انجمن ورزش شهرتون انجمن یوگاشو پیدا کنید اول باید یه سری امتحانات تئوری بدید بدش مدرک امادگی جسمانی بدش مربیگری یوگا البته تو ورزش های دیگه که روالش اینطوری ❤

برید انجمن ورزش شهرتون انجمن یوگاشو پیدا کنید اول باید یه سری امتحانات تئوری بدید بدش مدرک امادگی جس ...

مرسی عزیزم از پاسخ کاملت.راستش تئوری واسم اب خوردنه.ولی می ترسم طبق معمول توی عملی خراب کنم.وگرنه که خیلییی دوست دارم 

مدی تیشن و یوگا خیلی آرومت میکنه. سعی کن گوشت کمتر بخوری و بری به سمت گیاهخواری. دوستی و احترام به م ...

در مورد جمع های خاله زنکی به شدددددت باهات موافقم عزیز.فقط وقت آدمو تلف می کنن