2777
2789
عنوان

این چی بود دیدم🤣🤣🤣

252 بازدید | 19 پست

تو ی برنامه دینی نمیدونم کدوم کشور بود، زنه زنگ میزنه ب برنامه، میگه عاشق ی مرد متاهل شدم ک مرده خودشم متاهله، رفتم پیش ی دعا نویس و ازم کلی پول گرفت که دعا بنویسه و مرده زنشو طلاق بده. و همینجورم شد طلاقش داد و منو گرفت و ازش ی بچه هم دارمم ولی بعد سه سال منو طلاق داد و دباره رفت سراغ زن اولش، دوباره رفتم پیش دعا نویس، و گفت این دفعه دوبرابر پولو میخام تا برش گردونم، زنه ب مجری برنامه گفت پولو ندارم میخام وام بگیرم ولی شنیدم وام حرامه! آیا حرامه؟ میترسم از گناهش!!!  مجری هنگ کرده بود🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خدایا منو فسیل کن این دیگه چه کاریه😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

الکییییییییی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خب بعدچی گفت مجری😂😂😂😂

جالب شد😅

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

مشکل فقط حرام بودن وام بوده ها😂😂

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷