2777
2789

سلام خانوما

من دوقلو باردارم هفته آینده باید برم ان تی 

شنیدم واسه دوقلو آزمایش غربالگری اول که همراه با ان تی هستش رو انجام نمیدن درسته؟؟؟

شماها انجام دادین؟

کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنین.

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

من انجام دادم و دوقلو هم داشتم،،نمیگن نمیشه انجام داد میگن ریسک رو ممکنه دقیق نشون نده.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم و دوقلو هم داشتم،،نمیگن نمیشه انجام داد میگن ریسک رو ممکنه دقیق نشون نده.

خب شما مشکلی نداشت؟

الان دوقلوها با دنیا اومدن؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
خب شما مشکلی نداشت؟الان دوقلوها با دنیا اومدن؟؟

نه مشکلی نداشتن،،بله الان ۹ ماهشونه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نه مشکلی نداشتن،،بله الان ۹ ماهشونه.

خداروشکر

خدا حفظشون کنه...

ببخشید هزینه ان تی و آزمایش چند بود؟؟

دوبرابر گرفتن؟

هم سونو دوبرابر گرفتن هم ازمایش؟؟؟

خداروشکرخدا حفظشون کنه...ببخشید هزینه ان تی و آزمایش چند بود؟؟دوبرابر گرفتن؟هم سونو دوبرابر گرفتن هم ...

ممنون عزیزم...همچنین...بستگی به مرکز سونوگرافی و شهری که هستین داره اما میانگین سونوگرافیش ۸۰۰/۹۰۰ هست آزمایش هم یک و خورده ای...و برای دوقلو ها دو برابر حساب میشه هر قل جدا.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من امروز انجام دادم هم سونو هم آزمایش دوقلو باردارم

هزینه ی سونوگرافی ۱ میلیون شد 

هزینه طول سرویکس که دکترم خواسته بود ۴۰۰ شد

هزینه ی آزمایشم ۱میلیون و ۱۰۰ شد 

فقط جواب آزمایشم یکم عددش بیشتر از نرمال دراومد که ریسک رو ۱ درصد زده