2777
2789

من الان کتاب خیلی سبز دارم برا منبع اول منبع دوم آیکیو الان یکی از فصل های خیلی سبز رو تست هاشو زدم 

حالا الان برگردم به غلطام و تست های غلطمو دوباره بزنم یا برم همون فصل رو منبع دومش رو بزنم؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
سلام وقتت بخیر مشاور کنکور هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

میشه در مورد سوالی که پرسیدم نظرتون رو بگید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منبع دوم فکر نکن 

منبع دومت رو آزمون بزن 

کتاب دیگه نزن وقت نمیکنی 

بعدشم آی کیو زیستش نابود کنندست نزن اصلا 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اول ک منبع اول رو زدی،بعدش میری سراغ تست های علامتدار(تست هایی ک اشتباه زدی و مشکل داشتی)

حداقل باید ۳ دور تست های علامتدارت رو در نوبت های مختلف بزنی،مثلا روز بعد،یه هفته بعد...بعدش میای یه آزمون ۲۰_۳۰ سواله از ماز یا قلمچی انتخاب میکنی و میزنی تست هاشو؛چن روز بعد و موقعِ مرورِ بعدی،حالا بیا تست از منبع دوم بزن

منبع دوم الان نزن کامل منبع اولو بخون بعد

فصل به فصل بزنم بهتر نیست؟؟

یعنی الان رو غلطای منبع اولم‌ کار کنم و دوباره همونارو بزنم

بعد فصل بعد همون منبع تا تموم بشه کتاب

قبلا که خیلی سبز رو میخوندی مرور فصلی داشتی؟ مرور هفتگی داشتی؟

یعنی مثلا یه فصل تموم شه غلطا و نکته دارارو رو مرور کنی و یه هفته تموم شه آخر هفته غلطای طی هفته کتاب تستا رو مرور کنی؟

اگه آره الان در کنار مرور غلط ها تست از منبع دوم هم بزار

اگه نه سعی کن اول یه دور کتاب تست سطح اولتو مرور کنی بعد برو سراغ منبع ۲

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
به منبع دوم فکر نکن منبع دومت رو آزمون بزن کتاب دیگه نزن وقت نمیکنی بعدشم آی کیو زیستش نابود کنندست ...

چرا ای کیو زیست نابود کنندست؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اول ک منبع اول رو زدی،بعدش میری سراغ تست های علامتدار(تست هایی ک اشتباه زدی و مشکل داشتی)حداقل باید ...

فصل به فصل کار کنم 

یا نه بذارم کامل کتاب منبع اول تموم بشه بعد اون یکی رو شروع کنم

یکم دیر نیست برای این کار؟

چرا دیر باشه؟؟

برا سال دیگه میخوام 

الان که تابستونه زودم هست

فصل به فصل بزنم بهتر نیست؟؟یعنی الان رو غلطای منبع اولم‌ کار کنم و دوباره همونارو بزنمبعد فصل بعد هم ...

فصل به فصل بزن منبع اولو کامل تحلیل کن آزمون بزن اصلا تا آخر پاییز به منبع دوم نمیرسی فقط سعی کن همین منبعو کامل بخونی 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

چرا ای کیو زیست نابود کنندست؟

بی نهایت گیج کنندست من خودم داشتمش واقعا اذیت می‌کنه به سوالات کنکور هم شباهت خاصی نداره

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»