2777
2789
عنوان

خواستگار

264 بازدید | 18 پست

سلام دختر ۲۶ ساله شهر کوچیک زندگی میکنم تحت فشار روانی شدید برای ازدواج خواستگارای زیادی نداشتم  و سنم داره بالا میره  شاغلم اما درآمد بالا و امنیت شغلی خبری نیست

قد من بلنده ۱۸۰ با اینکه  خدایی چهره و هیکل خیلی درشتی ندارم که بگیم قابل پسندیدن نیس 😁اما از بچگی خیلی اذیتم کردن و نمیتونم باهاش کنار بیام

مساله اینجاس

همه خواستگارای من قدشون کوتاهه اما ملاک مالی را معمولا دارن و من چون برام غیر قابل تحمله رد میکنم😐

آخری باهاش نشستم صحبت کردم عین شکنجه بود حدودا ۸ سانت کوتاهتره اما به چشمم خیلییی زیاده 

الان هم زنگ زده برای آشنایی بیشتر🤦🏻‍♀️

میدونم اینکه فهمید  شاغل هستم از نظرش امتیاز مثبته درآمدم هم نمیدونه میترسم به این دلیل بخاد ازدواج کنه 

قبلا که شاغل نبودم خواستگاری داشتم موقعیتش بهتر بود با اینکه به خواهرش گفتم وگفتن مشکلی نیست  آقا که اومد موضوع  قد گفت و اذیتم کرد و رفت 😑

من حساسم و نمیتونم تحمل کنم همسرم بعدا همش ایراد بگیرن

آیا این مساله برای آقایون  قابل تحمله ممکنه زن با قد و هیکل درشت تر براشون واقعا جذاب باشه بعدا پشیمون نمیشن؟ قد چقدر ملاکه بنظرتون؟

و چطور نطرشون بدونم بدون اینکه مستقیم بپرسم؟

لطفا لطفا نظر بدین 

یکی هس اقوام ما همین قدا زیر ۲۵ بود ک ازدواج کرد فک کنم

نگران نباش . 

از ادم و حوا هم میتونی استفاده 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خودشونم اذیت میشن مخصوصا تو شهر کوچیک

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا خدا بده برکت

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بنظر من که دخترای قد بلند واقعا جذابن خودم قدم 170 والا منم بیشتر موردایی که پیش اومده هم قد خودم بودن پسندم نبود البته بقیع چیزاشونم اوکی نبوده برا همین تو همون مرحله اول اصلا راه ندادم تا الان کسیو البته بیست سالمه

فامیلت آدم و حوا بودن؟ 😑

نه نبودن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

فامیلت آدم و حوا بودن؟ 😑

میدونی اون فامیلمون مادرش ی مقدار قدش کوتاه بود و برادرش و انگار میخواست بچه ش مث اونا نشه و قد هیلی براش مهم بود درحدی ک ی دختر چش ابی بهش معرفی شد ولی گفت نه چون قدش بلند نبوده و اینا

خب برای منم همین سواله چون مادرش ۳ بار تماس گرفته و اصرار داره بعد از دهه قرار بزاریم

شاید برای اون آقا مهم نیست. تام کروز هم براش،مهم نبود از زنش ده سانت کوتاه تر بود 😅