2777
2789
عنوان

😭بیایید

92 بازدید | 7 پست

برا سر کارم مدیرم میگه تا آخر هفته مهمون مایی و ممکنه ترک کارتو بزنم میگم چرا میگه باهات حال نمیکنم 

میشه دعا کنید درست شه بیرونم نکنه بهش نیرو جدید میخوان بدن خواهش میکنم 💔دعا کنید من همین کارم با بدبختی پیدا کردم 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا گفت باهات حال نمیکنم؟ این چه طرز حرف زدنه... بی دلیل که نمیشه کسیو اخراج کرد

اره بخدا همینجوری گفت گفت باهات حال نمیکنم میخوام نیرو جدید بگیرم 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

😞ایشالله بیرونت نکنه خدا از هیچ ظالمی نگذره ب حق این شبهای عزیز

آمین 😭

عجب نفهمی... به نظرم برو اداره کار

چی برم بگم؟