2777
2789
@niniyar‍ سلام. ایشون درخواست دوستی میفرستند. @kompe‍

برا منم فرستاد😐😐😐اصن چنددقیقس عضو شده داره کل سایتو رصد میکنه و درخواست میده🤦‍♀️🤦‍♀️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

قبل انقلاب به دنیا اومدن؟چون بعد انقلاب بعید میدونم بذارن دنیل..شایدم چون کامپیوتری نبوده شناسنامه ن ...

نه فکر نمی کنم بیشتر ۴۵ یا ۵۰ باشه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداش منم همین رو میگه امیدوارم خدا بهش ی بچه سالم بده اسمش رو بذاره ارس عقده نشه واسش

الهی عزیزم امیدوارم برادرتون به ارزوش برسه🤩🤍

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
نه فکر نمی کنم بیشتر ۴۵ یا ۵۰ باشه

الان چک کردم انگار اگه زیاد گیر نباشن یا پول بدی قبول میکنن پس اون موقع هم قبول کردن

چه جالب پس دنیل میره سر لیست😁

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

الان چک کردم انگار اگه زیاد گیر نباشن یا پول بدی قبول میکنن پس اون موقع هم قبول کردنچه جالب پس دنیل ...

آرهه دیگه مبارکهههه😂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اَرَس تلفظش یه جوری نیست؟🙂آراس رو قشنگ تر میشه گفت، معنیشم همونه فک کنماما با آکو کاااملا موافقم😍

کلا تفاوت زیادی ندارن ولی ارس برای من انگار یه انرژی و حس خیلی خوبی داره ولی به هر حال سلیقیه بعضی از اسما چون کمتر به گوشمون خورده تلفظش برامون عجیبه🤍

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

محمد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

نیک هم اسم زیباییه ولی فکر نکنم ثبت احوال قبول کنه