2777
2789

فردا هشتمین روز عمل کردم میخام برم گچ و اسپیلینت دربیارم خیلی استرس دارم ای چن روز هم زیاد حرف زدم هم جیغ و داد کشیدم هم خندیدم هم گریه کردم هم همه چی خوردم😭😭😭😭یعنی خراب شده؟؟؟ 

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه اینطور که شما میگین باشه اخه تو نت خییلی سخت نشون میدن

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀

اصلا به خودت استرس وارد نکن 

مگه خمیره که خراب بشه 

بعد از باز کردن گچ و… هم حداقل تا ۶ ماه بعد 

شما نتیجه حتیییی تقریبا درستی از عملت نمی بینی 

من رسما تا ماه سوم عملم سوراخ بینیم به صورت خیلی واضحی نامتقارن بود 

تازه الانم که دوسال گذشته هنوزم ورم داره 

و دکتر میگه شما متناسب با شرایط بدنیت ممکنه تا دوسال دیگه هم همچنان ورم بینیت کامل رفع نشده باشه 

یعنی من الان نوک بینیم همچنان حس سری و سفتی داره 

پس اصلا سخت نگیر 

اگر بینیت ایرادی داشته و اون ایراد رو به طور کلی رفع کردی دیگه روی جزییات حساس نباش مگرنه تا ابد باید بشینی گریه کنی برای اینکه ایده ال نشد 

کلا عمل بینی برای ادم های حساس نیست 

اصلا به خودت استرس وارد نکن مگه خمیره که خراب بشه بعد از باز کردن گچ و… هم حداقل تا ۶ ماه بعد شما نت ...

شما خیلی رعایت میکردین؟؟ 

اصلا به خودت استرس وارد نکن مگه خمیره که خراب بشه بعد از باز کردن گچ و… هم حداقل تا ۶ ماه بعد شما نت ...

دختر داییم پارسال عمل کرد خیلی رعایت میکرد یعنی حتی حرفم نمیزد و خیییلی دماغش خوب شد