2777
2789

عجب دورانی بود .۱۲ سالگی 

.. گریه هام بند نمیاد میخندم همینجوری 

مادرم با اشک چشماش هی بهم امید میداد ... 

امشب مهراب واسه همیشه میره...

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منننننن 

منه تباه

کلاس پنجم تو زنگ تفریح با دوستم میخوندیم اهنگای مهراب و ارشاد و ...

موهامو زدمممممم😂

بهمممم میاااادددد 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر خودزنی میکردم آخرین بار جوری زدم که هیچ جوره درست نشد گوش اضافه آورد

😂😂😂

اشکای من گوله گوله ...

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره منم دوازده سالم بود اتفاقا 

یادش بخیر🤣

چه تباه بودیم

البته ده سال بعد به الان خودمون میگیم تباه😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منننننن منه تباهکلاس پنجم تو زنگ تفریح با دوستم میخوندیم اهنگای مهراب و ارشاد و ...موهامو زدمممممم😂 ...

وایییی کلاس هفتم جلوی استاد موسیقی گفت شما چی گوش میدی گفتم مهراب خسته صدا ...

وایییی کلاس هفتم جلوی استاد موسیقی گفت شما چی گوش میدی گفتم مهراب خسته صدا ...

😂😂😂😂😂😂😂

وای وقتی قیافشو اون لحظه تصور میکنم از خنده میترکممم😂😂

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

مجید خراطها هم گوش میدادم این قدر تباه😭😂

بابااااا

اونو منم الان گوش میدم نگو تباه💔😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان خوبع آهنگای اون موقعش...تیغو بردار دستامو خط خطی کن😑😂

همونو گوش میدم اتفاقا🫢😂😂😂😂😂😂

منم ..... یادش بخیر چه تباه بودم 😂

میلاد راستاد ، مهراب خسته صدا 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕