2777
2789
عنوان

فردا صبح میخوام برم مدرسه

498 بازدید | 60 پست

قراره تدریس کنم در حضور کادر مدرسه 

تا اگه شیوه آموزشم‌ خوب باشه قبولم کنن ولی استرس دارم و خوابم نمیبره 

تا حالا تجربه نداشتم و یکجوریم 

میترسم خراب کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی باش یاد معلم های خودت بیافت چجوری درس میدادن در این حد عادی انگار نه انگار جلوت کسی هست

سعی خودمو میکنم 

ولی خب چون تجربه نداشتم که جلوی کسی تدریس کنم و مورد ارزشیابی قرار بگیرم خیلی میترسم یا استرس دارم تپق بزنم 

با اینکه همیشه توی دانشگاه ارائه میدم و حتی مباحث دانشگاه رو واسه بچه های کلاس توضیح میدم 

ولی حس میکنم تدریس واسع بچه های ابتدایی خیلی خیلی سخت تره

تا حدی طبیعیه استرستسعی کن اگه مشکل خاصی نداری یه ارامبخش قبلش بخوریمن واسه دفاع پایان نامم دکتر بهم ...

نه مشکل خاصی ندارم خداراشکر 

ممنون از راهنماییت عزیزم ، بک قرص‌ میخورم آروم تر بشم 

الان که حس میکنم انگار دور سرم میچرخه

سعی خودمو میکنم ولی خب چون تجربه نداشتم که جلوی کسی تدریس کنم و مورد ارزشیابی قرار بگیرم خیلی میترسم ...

هیچی نیست بابا دانشگاه که ارائه هاش سخت تره والا ، بعدم کاری به جلوت نداشته باش انگار صندلی خالی جلوته با اعتماد به نفس کامل انگار نه انگار فکر کن تنهایی ، هرچقدر فک کنی اونا چه فکری میکنن الان و ردم میکنن و فلان بدتر میشه انرژی منفی 

هیچی نیست بابا دانشگاه که ارائه هاش سخت تره والا ، بعدم کاری به جلوت نداشته باش انگار صندلی خالی جلو ...

آره همین کارو میکنم و اونا رو در نظر نمیگیرم 

انشالله که قبول بشم