2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خر پف نمیکنه ولی دندوناش و محکم رو هم فشار میده صدا میاد

پدرت تو روز استرس زیادی می‌کشه حتما بکاری براش کنین بمدت من بخاطر فشار استرس اینجور شدم تمام فکم عفونت کرده بود نمیتونستم غذا بخورم دردش وحشتناک بود داخل خواب دندونام اینقدر فشار میدادم که از دردش بیدار شدم صبح

پدرت تو روز استرس زیادی می‌کشه حتما بکاری براش کنین بمدت من بخاطر فشار استرس اینجور شدم تمام فکم عفو ...

منم وقتی توی روز عصبی میشم شب خواب میبینم دندونم ریخته..بیدار ک میشم میبینم کل دندونام از شدت فشار درد میکنه

اصلا نمیتونم بخوابم.

خونه خودتون وقتی مجرد بودین اصلا کسی صدای خر و پف نداشت تو خوابت؟ من چون نزدیک خانوادم میخوابم از بچگی به صدا خروپف عادت دارم وقتی صدا نباشه وچخپابم نمیبره🤣🤣🤣🤦‍

منم وقتی توی روز عصبی میشم شب خواب میبینم دندونم ریخته..بیدار ک میشم میبینم کل دندونام از شدت فشار د ...

وای حتما برین رودخونه و طبیعت گردی یا یجوری فشار استرس رو کم کنین که تو خواب اینطور خالی نکنه

این می‌تونه از ی مشکلی باشه..باید بره متخصص

اول خودشون امتحان کنند چون متخصص هم ملی دردسر داره با مطمعن باشی جاییکه میری خوبه من بدون متخصص خوب شدم دیگه اون مشکل رو ندارم فقط لازمه سعی کنین تو روز یجوری فشار عصبی رو خالی کنین و آروم شین که شب اینجور نشه

خونه خودتون وقتی مجرد بودین اصلا کسی صدای خر و پف نداشت تو خوابت؟ من چون نزدیک خانوادم میخوابم از بچ ...

بابام خرو پف ملایم داره..آرامش بخش،😅ولی من تو اتاق خودم بودم نمیشنیدم

بابام خرو پف ملایم داره..آرامش بخش،😅ولی من تو اتاق خودم بودم نمیشنیدم

منم بابام خرو‌پف ملایم داره جالب اینجاست منم خرو‌پف دارم🤣 یه راه حل بدمت برای شوهرت جواب میده بالش زیر سرش رو یچیز نرم تر و تخت تر بزار که سرش رو با لا بره یعنی بالش زیر گردن باشه سرش و بدن نسبتا هم تراز باشن اینجور دیگه خرو‌پف نمیکنه رو‌من جواب داذ من چون بالش تخت نداشتم چادر و لباس زیر سرم میذاشتن چون خوابگاه بودم