2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

319 بازدید | 17 پست

سلام خانمها امروز پدرشوهرم زنگ زد که بیا باهم بریم ییلاق دوستش شوهرم قم سرکاره قراره دو روز دیگه بیاد ما رفتیم خواهرشوهرم مطلقه دو تا بچه دوقلو پسر دختر داره پسرش کلاس سوم میره با پسر من که پیش دبستان میره دعوا افتادن حالا نمیدونم کی اول شروع کرد چون من سرگرم کار بودم حالا پسرش مثل وحشی ها همینجور اینو میزد گاز میگرفت لگد میزد به شکمش فحش میداد خواهرشوهرم میگه امیرحسین یه غلطی کرد یه دیوانگی کرد تو باید بهش اهمیت بدی این حرف رو زد جیگرم سوخت یعنی قشنگ سوخت فقط باهاش قهر کردم

تو ماشین پسرم به پدرشوهرم گفت ماشینت کوچیکه ما داخلش جا نمیشیم پدرشوهرم میگه امیر جدیدا عامل نفوذ و اختلاف و درگیری هستی جاسوس شدی مادرشوهرم میگه آره دیشب که اون مادربزرگش دعوا افتادا منم از کوره در رفتم گفتم پسرم نازه عشق بالای سرم میزارمش باهوش ترین و مودب ترین پسر دنیاهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شدامیرحسین پسر شماس؟مگه امیرحسین چیکار کرده پسر خوارشوهرت وحشی شده

آره پسر منه اون پسره کلا وحشیه به تمام معناست کلا از اول رفتیم گیر داد که من اسب میخوام از پسرم پرسیدم مثل اینکه داسته دخترمو هل میداده پسرم پشتی خواهرشو کرده

تو ماشین پسرم به پدرشوهرم گفت ماشینت کوچیکه ما داخلش جا نمیشیم پدرشوهرم میگه امیر جدیدا عامل نفوذ و ...

اسی .... خیلی گارد گرفتی و تمام

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
امیرحسین پسره منه میگه غلط کرده دیوانگی کرده زود رنجم اونوقت

بله عزیزم فهمیدم پسرته نامدار باشه برات 

ببین خواهرشوهرت گفته اون ی غلطی گرفت تو چرا اهمیت دادی بهش ؟ 

یعنی امیرحسین یچی گفت ی کاری کرد تو چرا ادامه دادی اون منظور حرفش اینه 

تو ماشین پسرم به پدرشوهرم گفت ماشینت کوچیکه ما داخلش جا نمیشیم پدرشوهرم میگه امیر جدیدا عامل نفوذ و ...

اینجا شما ناخواسته یه اشتباه کردین .زیر پوستی به بچه خواهرشوهرت فهموندی که اهای بچه تو خیلی بدی .

امیرحسین پسره منه میگه غلط کرده دیوانگی کرده زود رنجم اونوقت

الان خیلی حالم بده دلم میخواد تلفن رو بگیره به خواهرشوهرم بگم دیوانه تو هستی با پسر تیمارستانیت کسافد الدنگ

اینجا شما ناخواسته یه اشتباه کردین .زیر پوستی به بچه خواهرشوهرت فهموندی که اهای بچه تو خیلی بدی .

آره اتفاقا میخواستم مادرشو بچزونم خوب کاری کردم

خوب کردم همیشه خدا مادرشوهرم بچه های دخترشو که علی و نازنین هستن میگه بهترینن جلوی چشمم میگه بچه شما ...

ببین جاریم ۱ بچه داره . 

خواهر شوهرم بچه دار شد . 

همون روز جلو جاریم برگشت ب من ک تازه عروس بودم گفت نوه دوممو تو بیار ! علنا جلو جاریم خودش و بچشو هیچی حساب نکرد . 

کم پیش میاد مادرشوهری نوه دختری را کمتر از نوه پسری بخاد