2777
2789

کراش بدبختم خیلی سعی میکنه نزدیک شه

نگام میکنه حتی بارها گفته کاری داشتی به من بگو(همکاریم)خیلی خانوادمو دوست داره

اشناییم ها ولی خیلی رفتار صمیمانه و گرمی داره

هی سعی میکنه بیاد نزدیکم باهام حرف بزنه منه احمق از خجالت طوری رفتار میکنم که انگار ازش خوشم نمیاد

باهام سلام علیک کرد ت چشام زل زده بود انگار چشاش یه برق خاصی داشت🥲

بعد من یه جا بودم بلافاصله خودشو رسوند اونجا باهام احوال پرسی کرد من از استرس سرم ت گوشی بود هی ازم سوال پرسید من فیصله میدادم میخواستم بحث و تموم کنم

شک کردم که شاید اونم حسی داره🥲

ولی فکر کنم با این رفتارم گند میزنم

منم نمیتونم با کراشم خوب باشم خجالت میکشم تو چشاش نگاه کنم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

منم نمیتونم با کراشم خوب باشم خجالت میکشم تو چشاش نگاه کنم

من بار اول ت چشاش نگاه کردم

ولی بعد چند وقت که باز دیدمش مدام سرم ت گوشی بود بعد با خودم گفتم الان با خودش فکر میکنه شاید با کسیم ازم سوال میپرسید حس کردم دوست داره حرف بزنه هی من میخواستم بحث و تموم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول ت چشاش نگاه کردمولی بعد چند وقت که باز دیدمش مدام سرم ت گوشی بود بعد با خودم گفتم الان با ...

پس اون واقعا رو تو کراش داره دوست داره ولی تو دوری میکنی درکت میکنم خودمم اینجوریم🤦🏻‍♀ از این به بعد سعی کن خجالتو بزاری کنار دوره ی اینجور دخترا خیلی وقته تموم شده الان باید پررو باشی فقط🥲کراشتو از دست ندیییی

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

پس اون واقعا رو تو کراش داره دوست داره ولی تو دوری میکنی درکت میکنم خودمم اینجوریم🤦🏻‍♀ از این به ب ...

نمیتونم باور کنم اونم دوسم داره🥲

ولی بدبخت یه سری کاراش تابلوعه کسایی که در جریان علاقه من هستنم تایید میکنن ولی منه احمق انگار مغزمو از دست دادم

الان پشیمونمممم

نمیتونم باور کنم اونم دوسم داره🥲ولی بدبخت یه سری کاراش تابلوعه کسایی که در جریان علاقه من هستنم تای ...

با این کارا و رفتارایی که میگی معلومه خوشش میاد اشکال نداره فقط از این به بعد رو بده😂خجالتتتت خیلی بده گند میزنه به همه چی