این که خانم کار کنه یا نه، تصمیم شخصی هست و من نمی خوام توی تصمیم شخصی همسرم دخالت کنم.
اما من دوست دارم وقتی می رسم خونه، لبخند گرم همسرم رو ببینم تا خسته بودنش از سر کار رو ببینم. واقعا دلم نمیاد خانمی سختی کار رو بکشه. وقتی صبح می بینم خانم هایی دارند میرن، سر کار واقعا دلم می سوزه.
خوبی سر کار رفتن خانم ها درآمد بیشتر هست. روزی رو خدا می رسونه. یکی از آشنایان بود، کارمند ساده بود. یه دختر بچه داشت و اخراج شد. حدود 1.5 سال با خانمش توی خونه یه کاری دست و پا کردند که امورات طی بشه. خانمش باردار بود، دختر بعدیش که دنیا اوومد، توی شرکت نفت استخدام شد با این که اصلا شرایط سنی رو نداشت. (حقوق شرکت نفت حداقل 2 برابر بیشتر از همه جاست). بعد از چند سال خدا دختر سوم رو بهشون داد. قبل از به دنیا اوومدنش، از کارمند ساده تبدیل شد به کارشناس میدانی. حقوقش حداقل 60+ باید باشه الان. خونه ی 150 متری خریدند و ...
خدا روزی زن و بچه، مخصوصا دختر بچه رو می رسونه. لازم نیست حتما دو موتوره سر کار بریم. فکر نکنم اگر خانم همچنان سر کار بود، حقوق بیشتر از 20 تومن الان می گرفت.
با این حال انتخاب با خود خانم هست. دوست داره خودش رو اذیت کنه یا به حرف خدا اعتماد می کنه.