2777
2789

خسته شدم از دیده نشدن خسته شدم از نگاه تحقیر گونه دیگران خسته شدم از دخالت ها خستن شدم از شوهر احمقم که انقدر سست عنصر و دهن بینه ،شاید باورتون نشه یادم نمیاد اخرین بار کی بهم گفته دوست دارم ، یادم نمیاد هیچوقت تعریفی کرده باشه یادم نمیاد محبتی عشقی بهم کرده باشه ، همش اذیت کردن ، مثلا نشستی فقط دنبال ایراد گرفتن ازم ، میخواد تحقیر کنن وای موهات بده لباست اونجوری غذات مزه نداره ، چشمت اینجوری صو تت اونجوری ، یادم نمیاد کی از ته دل خندیدم ، حتی یادم نمیاد هیچوقت احساس خوشبختی کرده باشم ، حس میکنم هیچ کسی رو ندارم توی دنیا زندگی بقیه رو میبینم شوهرشون رو میینم همش حسرت میخورم خانواده م هم که اصلا بماند

بیخیالش دنبال تاییدش نباش،خودت که میدونی خوبی چکار سلیقه و نظر دیگران داری،انقدر بخودت برس که حال خودت خوب بشه همیشه تمیز و خوشبو و مرتب باش ببین بعدش برات مام نیست کسی تعریف کنه ازت یا نه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداااا یا از بین این همه آدم باید سهم من عن ترین شون یبود 🥲😞

پس چرا سهمن من خانواده شوهرم شده که برادرشوهرام به خودشون اجازه میدن هزارتاتوهین بارم کنن شوهرمم که اخلاقش زیاد جالب نیست،ولی خب همشونم شسته بخاطرمن ولی برام مهم نیس

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خداااا یا از بین این همه آدم باید سهم من عن ترین شون یبود 🥲😞

یعنی من لایق یه همسر خوب نبودم تا زمانی که مجرد بودم یک روز خوش ندیدم توی خانواده م همش جنگ و دعوا وفحش ناموسی و کتک و  تهدید طلاق پدرو مادرم و ترس من ،نه توی خونه پدریم یک روز خوش دیدم نه خونه خودم خدایا این بود سهم من از دنیات 💔💔💔💔 

بیخیالش دنبال تاییدش نباش،خودت که میدونی خوبی چکار سلیقه و نظر دیگران داری،انقدر بخودت برس که حال خو ...

میکنم کلی به خودم میرسم برای ظاهرم پوستم همه چی اما این بشر سوهان روح سوهان اعصاب ، سراسر انرژی منفی

میکنم کلی به خودم میرسم برای ظاهرم پوستم همه چی اما این بشر سوهان روح سوهان اعصاب ، سراسر انرژی منفی

بعضی وقتا از حرصشونه یه مدت نادیده بگیر نظرات منفی رو،اگر کسی نیست به ما رحم کنه ما باید به خودمون رحم کنیم،اصلا نشنیده بگیر و همینجوری به خشکلیات ادامه بده😍

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
۸۰ درصد چیزایی ک تو گفتی منم هستمشوهر من اشتباه میکنه بعد میره تو نقش قربانی و بهم میگه من ک نمیفهمی ...

مال منفکر میکنه عقل کله و هرچی خانوادش بگن همون درسته ،  نفهم خانوادگی نفهم و اعصاب خورد کن ، 

میدونی پنج ساله نشنیده گرفتم ولی ادم سنگ که نیس بلاخره دلش میشکنه

میدونم عزیزم ولی گاهی وقتا آدم نه راه پس داره نه راه پیش،مجبوره دنیا خیلی بیرحمه،فقط باید با عقل تصمیم گرفت اگر نمیتونی راهتو عوض کنی باید ندیده و نشنیده بگیری که خودت پیر نشی و مریضت نکنه

زندگی فامیلامو میبینم شوهرشون چقدر بهشون احترام میذاره ، چقدر به شخصیتشون ، به خانوادشون ،چقدر احترام و عشق چقدر حمایت ازشون میکنن همش کادو و طلا ، سفر ،تفریح خوشگذرونی من چی ، برای یه دور زدن ساده هم حاضر نیست منو ببره بیرون ، چراااا

مال منفکر میکنه عقل کله و هرچی خانوادش بگن همون درسته ، نفهم خانوادگی نفهم و اعصاب خورد کن ،

تو فک کن ما چند ماه بعد عقدمون 

بهش گفتم برا عیدی میخای برام طلا بیاری.

دیگه خلاصه پاشدیم رفتیم بازار 

برگشت بهم گفت من اگع برات طلا بخرم داداسام ناراحت میشن.در این حد ترسو و بی عرضه بود.در صورتی ک پول برا خودش بود.خودش کار میکرد ولی پولش رو حق بقیه میدونست.اینقدر از این کارا کرد و هر دفعه گفت ببخشید ک الان ازش متنفر شدم

میدونم عزیزم ولی گاهی وقتا آدم نه راه پس داره نه راه پیش،مجبوره دنیا خیلی بیرحمه،فقط باید با عقل تصم ...

چرا سهم من باید این باشه ،،، خسته شدم بخدا از همه چی حتی از خودم بیزارم از نفس کشیدن بیزارم ، دلم نمیاد پسرم رو تنها بذارم وگرنه تا اان چند بار خودکشی میکردم

تو فک کن ما چند ماه بعد عقدمون بهش گفتم برا عیدی میخای برام طلا بیاری.دیگه خلاصه پاشدیم رفتیم بازار ...

شوهر من م باید از باباش اجازه بگیره یعنی من بخوام برم خونه خ.اهرم اگه باباش نذاره منو نمیبره در این حد ، شب تا صبح پرش میکنه از اول ازدواج تو گوشس میخوند زن حقی تو زندگی نداره فامیل زن هیچیت نمیشه خانواده مهمه زن هیچیت نیست ، زنت شب تا صبح میخوره و میخوابه