از وقتی یادمه دنبال کارو.... بودم، چون کسی نبود حمایتم کنه، تروخدا بچه دار میشین حامی باشین، یه مدن دانشجو بودم و تابستون میرفتم تهران دنبال کار و چون سنم کم بود و جای خواب نداشتم مجبور بودم بین یسری آدم بخوابم، ادمهایی ک اکثرا سوق پیدا کردن سمت اعتیاد و... ار همه جا هم بودن، شزق، غرب، تحصیل کرده(ارشد سازه)، هنین موقع ها بود ک گاهی از دور میدیدم غذاشونو باهم نصف میکنن حتی جای خواب تمیز ترو بهم میدادن.. ولی رفتار ما باخیلیاشون کاری کرد ب این روز افتاذن وخودشونم مفصرن، یخ عده میخواستن برگردن ولی نور و وروشنی وامیدی نداشتن چون ازهمه جا طرد شدن، کاش حداقل یجوری تو زندگی رفتارکنیم که اون روشنی و نور باشیم ک ینفر دلشوبماخوش کنه.. اکه پتو و.. دارین کاش بدین ب اینا.. کاش سهم نذپرات سهم ترک کردنشون میشد وکاش...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامانم گفت داییت رو ۵ بار بردیم کمپ ، بازم رفت سراغ مواد الانم بیشتر از ۱۱ سال قطع ارتباط
من فک کنم اگ ببینمش دیگه نمیشناسمش
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم