2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دانشگاه

134 بازدید | 28 پست

سلام دوستان لطف می‌کنید اگه سر رشته دارید نظر بدید راهنمایی کنید؟

بنده تصمیم گرفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کنم چون واقعا احساس میکنم توان پشت کنکور موندن رو ندارم و وقت تلف کردنه( برای من، توهین به بقیه نباشه)

خلاصه الان واسه انتخاب رشته نمیدونم چی خوبه و اینده شغلی و بازار کاریش جوره

اول میخواستم برم روانشناسی چون خیلیا بهم میگن استعدادشو دارم و فلان

ولی حسابداریم پیشنهاد میکنن میگن خیلی خوبه واسه منی که رشتم ریاضی بوده

مدیریت بازرگانی،کامپیوتر و..

نمیدونم چی خوبه

شما نظرتون چیه؟ اخه شنیدم واسه حسابداری دانشگاه چیز درست حسابی یاد نمیده و باید برم کلاس کنارش.. نمیدونم

روانشناسی رشته خوبیه ولی

خیلی رشته دیربازدهی هست 

کم کم باید ۶٫۷ سال فقط بخونی

هزینه کنی و ..‌‌تا به درآمد برسی

اینو برای روانشناسی در نظر بگیر

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری هم به نظرم رشته‌ی خوبی میاد 

من کامپیوترم اگه علاقه داشته باشی کامپیوتر هم خوبه برنامه‌‌نویسی هم تو دانشگاه کار می‌کنیم ولی کلا نیازه خودتم کار کنی پیشرفته‌تر تمرین کنی یا اگه زبان‌های دیگه رو میخوای یاد بگیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینایی که میگی هیچ کدوم رشته های بدی نیستن واقعا

یسری خیلی توشون موفق میشن یسری فقط یه مدرک میگیرن به هیچ دردشونم نمیخوره آخرشم کارشون کلا بی ربطه به رشته شون

من پدرم حسابداری خونده واقعا موفقه الان تو زندگیش.. بستگی به خود آدم هم داره واقعا عرضه و تلاش زیاد خودش بوده که از این رشته تونسته به جای خوبی برسه

مامانمم روانشناسی خونده دانشگاه آزاد. روانشناس مهدکودک بود یه مدت الان دیگه کار نمیکنه. ولی خب بخوام از لحاظ سقف درآمدی و اینا بگم طبق چیزی که دیدم حسابداری خیلی بهتره انگار. باز از فارغ التحصیلای این رشته ها پرس و جو کن.

مهندسی کامپیوتر هم واقعا رشته عالی ایه ولی باید دانشگاه خوب بخونی بنظرم. وگرنه هرجایی ارزش نداره

روانشناسی رشته خوبیه ولی خیلی رشته دیربازدهی هست کم کم باید ۶٫۷ سال فقط بخونیهزینه کنی و ..‌‌تا به د ...

که اینطور...متوجه شدم. تازه یکمم زیادی اشباع شده نه؟ البته این درسته که هرکش اگه مهارت و تلاش داشته باشه موفق میشه ولی خب یه وقتایی درصد موفقیت هم خیلی پایین میاد یه جاهایی

حسابداری هم به نظرم رشته‌ی خوبی میاد من کامپیوترم اگه علاقه داشته باشی کامپیوتر هم خوبه برنامه‌‌نویس ...

که اینطور...کامپیوتر تو دانشگاه ازاد جوابه؟ یا حتما لازمه دانشگاه تاپی چیزی باشی؟ و اینکه بازار کاریش چطوره 

اینایی که میگی هیچ کدوم رشته های بدی نیستن واقعایسری خیلی توشون موفق میشن یسری فقط یه مدرک میگیرن به ...

ممنون که تجربیاتت رو باهام به اشتراک گذاشتی♥︎

اره خب قطعا هرکی هرجایی تلاش کنه قطعا موفق میشه مثل مادرتون

رشته حسابداری یا کامپیوتر تو دانشگاه ازاد مدرکش بدرد میخوره؟ یا فقط وقت تلف کردنه؟

که اینطور...کامپیوتر تو دانشگاه ازاد جوابه؟ یا حتما لازمه دانشگاه تاپی چیزی باشی؟ و اینکه بازار کاری ...

آزاد رو نمیدونم اطلاع ندارم

من هنوز خودم دانشجوام وارد بازارکار نشدم ولی شنیدم بیشتر مهارت و سابقه کار و رزومه مهمه تا مدرک آکادمیک 

ولی خب اره دانشگاه تاپ تو هر رشته‌ای میتونه یه امتیاز مثبت باشه دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما پیشنهادش میکنید؟

یکی علاقه داشته و‌صبرر زیاد اره 

الان خیلی از رشته ها اشباع شده ولی همونجوری که خودت گفتی کسی ماهر باشه موفق میشه

ولی دیر به درآمد میرسنن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

آزاد رو نمیدونم اطلاع ندارممن هنوز خودم دانشجوام وارد بازارکار نشدم ولی شنیدم بیشتر مهارت و سابقه کا ...

آهان ممنون از راهنماییت. مثل حسابداری لازمه کنارش کلاس بریم؟

آهان ممنون از راهنماییت. مثل حسابداری لازمه کنارش کلاس بریم؟

من خودم هنوز ترم‌های اولم باهامون برنامه نویسی کار کردن ولی نه در اون حد پیشرفته البته خود برنامه سازی پیشرفته تا حدی خوب و پیشرفته بود نسب به مبانی کامپیوتر ولی به نظرم بخوای پیشرفته کار کنی نیازه خودتم کار کنی جدا از دانشگاه

حالا شاید ترم‌های بالاتر پیشرفته‌تر بشه نمیدونم 

من خودم هنوز ترم‌های اولم باهامون برنامه نویسی کار کردن ولی نه در اون حد پیشرفته البته خود برنامه سا ...

پس این اعتقاد درسته که ربطی به ازاد بودن یا دولتی بودن دانشگاه نداره و درکل اگه میخوای پیشرفت کنی باید کلاس بری یا فعال باشی کاراموزی کار کنی