2777
2789
عنوان

دوستام میگن چقدر مهمون داری همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست

خوبه مهمون داری . به نظر من که اونایی که مهمون داری بلدن کدبانو هستن.

من خودم مهمون زیاد نمیاد خونم و اگرم بیاد من انقدر هول هستم که از دو روز قبل مهمونی باید مطلع باشم  که مهمون میخواد بیاد و کلی استرس. به خاطر همینه شاید راحت رفت و آمد نداریم و سخت میگیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا همونقدر ک در خونه شما به روشون بازه ، در خونه اونام همونقدر به رو شما بازه ؟ هر آمدی یک رفتی دار ...

نه معمولا😐😂

باز افراد مُسن اینو رعایت میکنن عموما

اما کسایی که همسن خودمونن خیلی رِند تر هستن🚶🏻‍♀️😂

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
هر جور خودت دوست داریمهمون داری ربطی ب خاله خانباجی بودن ندارهچکار ب دوستات داری! اونا رو حذف کن از ...

منم تقریبا 

کسایی که حس کنم میخوان ازم سواستفاده کنن رو حذف میکنم حقیقت.واقعا بخاطر غذا نیست چون ما خودمون هم خرج‌مون بالاست ،اما حس میکنم بهم بی احترامی کرده

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
خوبه مهمون داری . به نظر من که اونایی که مهمون داری بلدن کدبانو هستن.من خودم مهمون زیاد نمیاد خونم و ...

چرا بابا سخت نگیر اصلا

از همسرت کمک بگیر ،غذاتو از بیرون تهییه کن و فقط میوه بشوز

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍