2777
2789
عنوان

حسرت دیدن یه سریال ایرانی خوب به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست
نظرت محترمه . ولی من اب اونا ک سلامت روانشون براشون مهمه این فیلم توصیه نمیکنم . مت خودم روحیه ام حس ...

فشار و استرس خیلی داشت ولی خوبیش این بود قابل پیش بینی نبود و پایان خوبی داشت

این فیلم بنظرمن یه شاهکار تو سریال خونگی ایران بود 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ذره سخت گیری توقع رو باید بیاری پایین وگرنه تاسیان قویه 

اجل معلق طنزه قشنگه 

جزر و مد هم خوبه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

فشار و استرس خیلی داشت ولی خوبیش این بود قابل پیش بینی نبود و پایان خوبی داشتاین فیلم بنظرمن یه شاهک ...

شاید این سریال دوست داشتی حس میکنی قشنگ بوده یا شاهکار ، بد نبود،ولی عالی هم نبود ، ولی ب نظرم تو جامعه ای ک زندگیم میکنیم هر روز  گرفتاری و گرونیه و مشکلات و فشار و استرس  داریم متاسفانه ب جا اینکه بیان فیلم بسازن ک ادم دقیقه ای از فشار دور بشه .. فیلم هایی میسازن ک  با روح و روان ادم بازی میکنه من ی قسمت از سریال وحشی رو دیدم  اقای عزتی رو خیلی دوست دارم  ولی وقتی دیدم با روحیه ام سازگار نی ندیدم ،بعضی چیزا رو ک میبینم میره تو ناخوداگاه ذهنم واقعا حالمو بد میکنه . من اصلا از زمان فوت پدرم ب اینور  و از سر ی سری مشکلات ک برام تو زندگی ب وجود اومد کشش ندارم  مغزم نمیکشه فیلمای غمگین ببینم . فیلمای ایرانی هم همش شده خیانت و قتل و غارت و..... فیلم جنایی دوست دارم اما در قالب طنز یعنی با ۳۲ سال سن ترجیح میدم برم برنامه کودک عمو پورنگ ببینم تا فیلمایی مثل تاسیان و ابان و  جذرو مد و گیسو و خون سرد و ی فیلم بود ک از اول فیلم جیغ جیغ بودالناز حبیبی بازی میکرد . یا اون ک گعتن بر اساس حقیقته  عروس و داماد کشتن  ک حتی ی قسمتش هم ندیدم .

والا روح و روانمون تو زندگی کم اسیب ندیده ک بخوایم سر فیلم هم حرص بخوریم .ای کاش  اقای عطاران فیلم میساخت . هیچ کس ،هیچ کس نمیتونه  مثل ایشون  سریال بسازه  حقیقت جامعه در قالب طنز. 

شاید این سریال دوست داشتی حس میکنی قشنگ بوده یا شاهکار ، بد نبود،ولی عالی هم نبود ، ولی ب نظرم تو جا ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو روحش شاد عزیزم

بله درسته خیلی غمگین بود فیلمش ولی از بین این همه فیلم بی سروته و بازیگران نا بلد  این بهتر بود

من از اون نظر میگم عالی بود که این چند سال یه فیلم خوب نتونستن بسازن  نمایش خونگی که بیسار ضعیف بود

فیلم هایم که تلوزیون ساخت اولش خیلی خوب شروع میشد ولی وسطاش جذابت خودشو از دست میداد و یکنواخت میشد واخرش به بدترین شکل تموم میشد

یا اینکه فقط درباره اعراب میساختن که اونم واسه مردم ایران جذابیتی نداشت

بله واقعا اقای عطاران فیلمای خیلی خوبی ساختن کاش دوباره شروع کنن 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

به خدا مختار از همه ی اینا بهتره 😃بازی خوب فیلم نامه بازی بینظیر عرب نیا ولی حیف دیگه تکراریه ولی م ...

اده خیلی قشنگ‌درست کردن انصافا

فقط چون زیاد می زارن مردم مسخره می کنه

در حقیقت خیلی زحمت کشیدن واسش

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]