2777
2789
عنوان

حسرت دیدن یه سریال ایرانی خوب به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساخته های منوچهر هادی یادت رفت بگی یکی از یکی  داغون تر .نیسان ابی ، گیسو ... ک بی سرو ته بودمضخرف ترین کارگردان جهان همین منوچهر هادیه با فیلمای چرندش

خون سرد ک با روح و روان ادم بازی میکرد

پوست شیر ک اولش تقریبا خوب بود ولی فصل های یفدیش مسخره شد 

سریال قطب شمال بود چی بود فرزاد فرزین بازی میکرد فیلمنامه مسخره بود 

خدایی تو این همه سریالایی ک داد تو این سالهای اخیر  

من فقط سریال دفتر یادداشت رو دوست داشتم 

جومونگ یادت رفت خخخخخخخخ

مختارنامه رو گذاشتن ولی جومونگ نذاشتن حیف شد ... تازه جومونگ و مختار داشتن باهم بیعت میکردن  تا اول باهم برن دهن یزید اسفالت کنن بعد برن گوگوریو تسو و برادرش رو بکشن .. حیف دیگ برنامه رو خراب کردن 😃😃😃😅 

مختار حلال کنه مارو محض خنده میگیم 

قهوه ترک هم اشغال بود خیلی پوست شیر رو ندیدم،غمگینه؟

خیلییییییی افتضاح ترین فیلمی بود که من دیدم

اره ولی فیلمش عالیهههههههه اصلا نیتونی حدس بزنی چی میشه بنظرم حتمااااا ببین ارزش دیدن داره

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

ساخته های منوچهر هادی یادت رفت بگی یکی از یکی داغون تر .نیسان ابی ، گیسو ... ک بی سرو ته بودمضخرف ت ...

تورو خدا پوشت شیر رو نکوب واقعا فیلم خوبی بود 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

ساخته های منوچهر هادی یادت رفت بگی یکی از یکی داغون تر .نیسان ابی ، گیسو ... ک بی سرو ته بودمضخرف ت ...

قطب شمالم خیلیی اشغال بود انگار از رمان ساختنش

بهترین سریال نمایش خانگی شهرزاد فصل اوله

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

قهوه ترک هم اشغال بود خیلی پوست شیر رو ندیدم،غمگینه؟

نبین . روانت بهم میریزه . شاید باورت نشه یکی از دوستام زنگ خورش اهنگ پوست شیره . گوشیش زنگ میخوره تنم رعشه میگیره . واقعا تو مخه . روح و روانت بهم میریزه .من هر شب فیلم ک میدیدم ب اصرار شوهرم ... شبش خفگی بهم دست میداد حالم بد میشد . بعد اون قسم خوردم فقط طنز ببینم 

یه فیلم میگم خانگی نیستمختار نامه 😁😂حتمآ ببین سرگرمت می کنه

به خدا مختار از همه ی اینا بهتره 😃بازی خوب فیلم نامه بازی بینظیر عرب نیا 

ولی حیف دیگه تکراریه 

ولی من بازم میبینم 

چیزای جدید توش کشف میکنم البته هرشب وقت نمیکنم 

نبین . روانت بهم میریزه . شاید باورت نشه یکی از دوستام زنگ خورش اهنگ پوست شیره . گوشیش زنگ میخوره تن ...

پس خیلی بده.اصلا همینطوری حال روحیم بد هست چه برسه بخوام اینم ببینم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تورو خدا پوشت شیر رو نکوب واقعا فیلم خوبی بود

نظرت محترمه . ولی من اب اونا ک سلامت روانشون براشون مهمه این فیلم توصیه نمیکنم . مت خودم روحیه ام حساسه این فیلم دیدم از استرس حالم بد میشد 

پس خیلی بده.اصلا همینطوری حال روحیم بد هست چه برسه بخوام اینم ببینم

نبین . چیزای شاد ببین . فکر کن داستان فیلم اینه ک ی الاغی ب دلیل مسخره از یکی کینه میگیره  بعد دخترش میدوزده بهش تجاوز میکنه و میکشه  بعد دوباره میگ دخترت زنده است و بعد پدر دختر دخترش با هزار بدبختی پیدا میکنه و دقیقا ده دقیقه بعدش در حالی ک ماشین پلیس همراهمشونم بوده میزنه جلو پدرو مادرش دختررو میکشه  ... بعد پدرو مادرش میفتن دنبال قاتل ... تمام زجر کش های دختررو نشون میده .

مختارنامه رو گذاشتن ولی جومونگ نذاشتن حیف شد ... تازه جومونگ و مختار داشتن باهم بیعت میکردن تا اول ...

آخ آخ مامانم ، هر بار که پخش میشه با چنان دقتی نگاه میکنه انگار اولین باره میبینه