2777
2789
عنوان

من یه مقدار سرمایه دارم میخوام برای بچه ها کاری انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با ۲۰۰ میلیون میشه مدرسه ساخت!!

آره تومناطق محروم میتونی مگه چقدر هزینه داره برو آموزش پرورش اون شهر و منطقه شاید زمین خودشون در اختیار بذارن 

فکر نکن یک روستا مثلا چه مدل آموزشگاهی بخواد در حد دوتا اتاق ویکی دفتر وسرویس بهداشتی میشه و وسایل آموزشی 

زمین هم اونجا مفت وارزون 

خدا خیرت بده شاید مثل شما هم باشند با هم مشارکتی بسازید یا اینکه اصلا بازسازی نوسازی کنید

میدونی تو روستاها مثلا چهل دقیقه تا شهر فاصله باشه بچه رو چجور بفرستن مدرسه بیسواد میمونه 

والا تو خود تهران هم مدرسه کمه ولی برو مناطق محروم 

خیلی دوست دارم راستش ادمی رو نمیشناسم و اون مناطق رو هم همینطوراگر پیجی باشه یا خیریه ای که اون مناط ...

من اطلاع ندارم ولی به آدم ها اعتماد نکن بکن بده ما ببریم بکنیم شما خودت برو یا از طریق آموزش پرورش اقدام کن که موسسه دولتی باشه بعدم که معرفی کردن تهش بگو من میام بازدید میکنم از مراحل کار با آخر کار حالا نه که بخوام بشناسم فقط می‌خوام نتیجه رو ببینم که خیالم از بابت ادای نظرم راحت بشه 

شما فقط آموزش پرورش برو حتما خودشون بهتون معرفی میکنن 

دیگه اگه اونم نتونستی برو بیمارستان مفید بخش کودکان با مددکاری بیمارستان صحبت کن بگو هزینه بچه بیماری صعب العلاج میدم یا سرطانی اونم مطمعنا میشی که هزینه کردی 

مدرسه بهتر هست چون تا زمانی که اونجا آموزش باشه واسه بچه ای به آیه قرآن بخونه یا شاغل بشه برات تو دو دنیا ثواب داره

سلام ب نظرم چون خودم معلمم و میبینم عدم سواد چقدر زندگی یک نفر تحت الشعاع قرار میده برای تحصیل بچه های کار خرج کنید جایی پیدا کنید 

یا بهزیستی هزینه سرپرستی به عهده بگیرید لازم نیست اون بچه خونه بیارید فقط رسیدگی کنید به تحصیل و رشد اون بچه