2777
2789
عنوان

داشتن مشاور سال کنکور واجبه❓

157 بازدید | 24 پست

من تا بحال مشاور نداشتم ولی دور و بریام همه دارن بنظرتون لازمه؟ سردرگمم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بستگی به خودت داره 

اگه ازون ادمایی که باید واسه درس خوندن زور بالا سرت باشه اره لازم داری ولی اگه واقعا هدف داری و هیچی نمیتونه جلو موفقیتتو بگیره جوری اراده داری که میتونی برسی نه واجب نی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نه

اگه خودت پیشرفت داری و بلدی راهو

اصلا نگیر

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رتبه خوبا میگن داریم خیلی رفته رو مخ منم

زر میزنن

رتبه ۷۲ تو مدرسه خودمون رشته ریاضی 

گفت اصلا مشاور نداشتم و خودم خوندم

شما توجه نکن

اگه نیاز بود بگیر فقط

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

زر میزننرتبه ۷۲ تو مدرسه خودمون رشته ریاضی گفت اصلا مشاور نداشتم و خودم خوندمشما توجه نکناگه نیاز بو ...

واقعا .اخه میگم میخواد چیکار کنه تهش یه روش مطالعه بگع تو اینترنت پره بعدم یه برنامه که معلوم نیست مناسبت باشه یا نه 

بنظرتون کلاس رفتن خوبه ؟

بستگی داره چه کلاسی

کلا سال دوازدهم باید همه وقتتو بخونی

خیلی وقت کلاس نداری مگر اینکه واجب باشه

ولی اگر مدرسه نمیری کلاس دیدن اشکال نداره

بستگی داره چه کلاسیکلا سال دوازدهم باید همه وقتتو بخونیخیلی وقت کلاس نداری مگر اینکه واجب باشهولی اگ ...

پشت کنکوز می مونم من امسال همه دبیرا شرکت کردم ولی اذیت کردن تابستون اروم اومدن جلو قشنگ دانش اموز جذب کنن بعد از مهر به بعد دچ جلسه ای کردن همشون عقب موندم الان بنظرتون از تل ببینم حرومه ؟

پشت کنکوز می مونم من امسال همه دبیرا شرکت کردم ولی اذیت کردن تابستون اروم اومدن جلو قشنگ دانش اموز ج ...

آره از تلگرام درست نیست 

مگر اینکه بعد از قبولی حتما پولشو پرداخت کنی...اونم نمیدونم باز

من خودم فیلم دانلود کردم ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشه ببینم

کلا هیچ فیلم اینجوری هر وقت دانلود کردم نشد ببینم آخرم پاک کردم

خدا نمیخواد انگار

من فکر کردم دانش اموز پایه هستین

از کنکور راضی نبودی؟

آره از تلگرام درست نیست مگر اینکه بعد از قبولی حتما پولشو پرداخت کنی...اونم نمیدونم بازمن خودم فیلم ...

نه متاسفانه خراب کردم 

اجی قبول شم بازم پولوشونو میدم دلیل اصلیم این نیست

دلیل اینکه من با برنامه دبیرا نیمخوام جلو بزم تابستون خیلی کندن مثلا زیست همیشه میاد از دهم شروع میکنه تابستون همون دهم میگی ولی من میخوام یازدهم بخونم میدونی اینا هست و اینکه میخوام با سرعت بالا ببینم . و اینکه یجا دانلود بکنم و بسته اینترنت نگیرم باشه واقعخ اذیت کننده است بخاطر اینا میخوام نظرتون چیه ؟

شما امسال میرید