دوست خانوادگین پسرش از من بزرگتره من قبلا ازش خوشم میومد الان اون رفتاراش عجیب شده همه چیو ربط میده ب ازدواج و سوال میپرسه ک اگه ازدواج کردی فلان چیزو چیکار میکنی؟ مثلا بحث مرتب نبودن اتاق شد مامانم داشت میگفت من اتاقم بهم ریختست چند دیقه زل زده بود بهم یهو گفت چطوری میخوای ازدواج کنی کلا جدیدا هربار همو میبینیم ب ازدواج کردن من اشاره میکنه خودشم همش میگه دنبال یه دختر خوبم و کسیو نمیتونم انتخاب کنم همیشه ازم تعریف میکنه از قیافم و اینا اونروز میگفت هرکی باتو باشه خوشبخت میشه ارومی و اینا تو ماشین بودیم همش گیر داده بود چرا ساکتی بحث کنسرت شد من مخاطبش نبودم ولی برگشت گفت اگه کنسرت دوست داشتی میگفتم باهمدیگه بریم
عزیزم آنقدر خوب بلدی بگو من چیکار کنم کسی که گیر داده زمانی که باهم نبودیم(جدا شده بودیم) پنهون کار ...
یعنی چ پنهون کاری کردی خب بگو تووکجا بودی تو هم پنهون کاری کردی من جای نبودم من خونم بودم چ پنهون کاری ملت طلاقم میرن بعد یه مدت جدا بودن بعد دوباره ازدواج میکنن یعنی چ که باز بگه این مدت کجا بودی پنهون کاری کردی بگو تو به درد زندگی نمیخوری هر روز میخای بهونه گیری کنی فردام بدم بازار خرید بگی کجا بودی پنهون کاری کردی