2777
2789
عنوان

دیگه بریدم از زندگی با خانواده

135 بازدید | 5 پست

هیچ استقلال مالیی ندارم پشت کنکورم از پارسال بهشون گفتم میخام واسه سال جدید بمونم ولی اصلا فکر ندارن ۲ سال پشت موندم ی هزاری خرج نکردن توقع پزشکی اوردن هم دارن امسالم ک قرار شد خرج کنن جنگ شد الان سه هفته شهرستانیم هی میگم بریم اخرش میگن تو مسافرتو زهرمارمون کردی تو فلانی بمانی اصلا اختیار خودمو ندارم سرکارم بخاطر کنکور نمیتونم برم حداقل راحت شم از دستشون حتی پیوند ابروهامم نزاشتن بردارم اعتماد ب نفسشو ندارم هی خجالت میکشم بخاطرش ولی اینا تفکراتشون قدیمیه

شهرستانم هستم حساسیت دارم بدنم تیکه تیکه شده بعضی وقتا میزنه ب سرم ک ازدواج کنم شاید خوشبخت شدم ولی از طرفیم هم خودم کلی هدف دارم هم خانوادع تا کسی خاستگاری میکنه سریع میپروننش ک درس میخونه

پیوند ابرو نشونه تفکر قدیمی نیست 

یکی بهتون ممکنه بگه تفکر قدیمی یکی هم بگه چه ابروهاتون بهتون میاد

سعی کنید دهن بین مردم نباشید خیلی آسیب میبینید من سال های سال از شما بزرگترم و شرایط مختلفی رو تجربه کردم

هرکس هرچی گفت و ایراد گرفت از قیافتون شما بلافاصله از قیافش ایراد بگیرید دیگه هیچ وقت اینکارو نمیکنه

من خودم دماغم عین فیل دریاییه ولی عمل نکردم و دوستش دارم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
پیوند ابرو نشونه تفکر قدیمی نیست یکی بهتون ممکنه بگه تفکر قدیمی یکی هم بگه چه ابروهاتون بهتون میادسع ...

خوب دیگه خسته شدم از دستش بدم از قیافم میاد منم دوس دارم همرنگ جماعت باشم الان دیگه مثل قدیم نیس بین ۱۰۰۰ نفر شایددد ینفر پیوند داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب دیگه خسته شدم از دستش بدم از قیافم میاد منم دوس دارم همرنگ جماعت باشم الان دیگه مثل قدیم نیس بین ...

اگه بین هزار نفر یک نفر لباس بپوشه و بقیه بی لباس عین حیوان بیان شماهم میخواید همرنگ جماعت بشید ؟؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
خوب دیگه خسته شدم از دستش بدم از قیافم میاد منم دوس دارم همرنگ جماعت باشم الان دیگه مثل قدیم نیس بین ...

روی اعتمادبه نفستون کار کنید که نه الان در آیند هرچیزی ببینید دلتون میخواد وگرنه دیوانه میکنید خودتونو.

اگه کسی شمارو بخواد باید همینطوری بخواد وگرنه از شما خوشگل تر توی دنیا پره

از اونا خوشگل تر هم همینطور

این همه متاهل ازدواج میکنن زنای مجرد خوشگل تپی خیابون میبینن ولی همشون خیانت نمیکنن خیلیاشون دیوانه زنشونن خیلی بدون اون نمیتونن چشم رو هم بزارن اصلا

میدونی چیزی که اون مرد رو نگه داشته چیه؟ قیافه همسرش؟ قطعا نه چون هزاران زن خوشگل تر حتی شاید خوش رنگ تر ببینه توی این خیابون های کوفتی.

چیزی که اون مرد رو نگه میداره یکی ذات پاکشه

و دومی که به زنش برمیگرده ،  اینه که زنش بلده چطوری یک مردرو وابسته خودش کنه و چکار کنه مردش آرزو داشته باشه کارش زودتر تموم بشه دوان دوان بیاد خونه شماهم باید این رو یادبگیرید وگرنه توی یک دور باطل و تلف کننده پول و وقت میشید که هیچ پقت از چهرتون راضی نخواهید بود.

آخرشم میگید همه مردا بد جنسن

روی اعتمادبه نفستون کار کنید که نه الان در آیند هرچیزی ببینید دلتون میخواد وگرنه دیوانه میکنید خودتو ...

خیلی ممنون از راهنماییتون حرفاتون حس خوبی بهم داد چشم حتما رو اعتماد ب نفسم خیلی باید کار کنم❤❤❤