2777
2789
عنوان

بخودتون میرسید یا نه

385 بازدید | 50 پست

بعد حموم یساعت فقط روتین بعد حموم مثل لوسبون و مره بپن بادی لسپلش و ضد تعریق و سشپار مو چون پروائین تراپی کردم موهامو طول میکشه تو حمومم که نمک بدن و اگه نیاز باشه شیو و ماسک مو و اسکراب و شامپو بدن شستن بدن و رسیدگی به پا 

ارایشم که روزانه چون باشگاه میرم یه ضدافتاب و رژ لب نود و مداد مشکی بعذشم دوش 

کارای زیبایی هم که مژه و ناخن و لیزر و فیشیال که دیگه فیشیال نمیرم چون پوستم خیلی اسیب پذیر شد بعد فیشیال  

رواین پوستیم که کرم دور چشم و شیتشو صورت هفته ای یکبار یادوبار کلا ماسک ورقه ای و ماسک ذغال و اسکراب پوست 

برامهمچنی و بیرون زیاد ارایش ندارم چون خداروشکر ذاتا زیبایی خدادی مخصوص خودمو دارم ولی کمی ارایش میکنم 

شما چیکارا میکنید 

😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرسم ولی اصلا تغییر نمیکنم 

کاشت ابرو کردم هر کی میبینه میگه وا اصلاااا معلوم نیست 

روتین پوستی دارم باز صورتم پر از جوشه 

لب هام و ژل زدم اصلا معلوم نیست سه سال گذشته گوله گوله پشت لبمه کلی هم سه سال پیش پولش و داده بودم پیش دکتر خوب هم رفته بودم 

اسکراب تو حمام هفته ای یک بار 

ماسک مو و روغن آرگان و سشوار کلی طول میکشه

بعدش مرطوب کننده و کرم دور چشم و لوسیون و یه کافی  

همینم هنر میکنم چون شاغلم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

دوش میگیرم😂😂😂

موهام فرفری هست سشوار نمیکنم

هر روز دوش میگیرم 

ماهی یه بار کار با صورت میرم

آرایش کم دارم همیشه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بله خداروشکر میدونم که همه آدما زیبایی منحصر به فرد خودشونو دارن و منم زیبایی مخصوص خودمو دارم🥰

اونکه درسته ولی اینجورب که به خودت میرسی فک نکنم خدادادی باشه😂من پول این همرو داشتم به خودم برسم منم الان اعتماد بنفس تورو داشتم😂❤️