2777
2789
عنوان

راسته میگن با پسرای خوشگل اوکی نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 71 پست

اره من دیدم خیلی راسته ولی همه چی بستگی داره،من دیدم پسره اونقدر خوشگل خوشتیپ بوده رفته یه زن ببیخشیدا توهین به هبچکس نباشه بلانسبت خیلی بدترکیب گرفت و دوسش هم داره اتفاقا یکی دو موردم نبوده،دیدم زنه اونقدر خوشگل بوده به چشم شوهر زشتش نیومده....

باید تربیت خانواده و خودشو ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع چه برای پسر چه برای دختر صدق میکنه و به خاطر اینکه اکثریت کسایی که خوشگلن ایجورین ولی نه همهشون مهم شخصیت فرده ولی تعداد افرادی که واقعا با زیبایی باشخصیتم باشن خیلی کمه

.

اره من دیدم خیلی راسته ولی همه چی بستگی داره،من دیدم پسره اونقدر خوشگل خوشتیپ بوده رفته یه زن ببیخشی ...

منم مورد دوم رو خیلی دیدم 

دیدم خانومایی ک خیلی خوشگلن خیلی ی تیکه ماه ولی خب متاسفانه شوهرشون توجهی بهشون نمیکنه 

منم مورد دوم رو خیلی دیدم دیدم خانومایی ک خیلی خوشگلن خیلی ی تیکه ماه ولی خب متاسفانه شوهرشون توجهی ...

همه چی به سیاست و رفتار بستگی داره و اینکه طرف تورو دوست داشته باشه،پسر خوشگل با وفا اونقدر دیدمم

منم مورد دوم رو خیلی دیدم دیدم خانومایی ک خیلی خوشگلن خیلی ی تیکه ماه ولی خب متاسفانه شوهرشون توجهی ...

اخه ادم چه با خوشگل ازدواج کنه چه با زشت چه با معمولی ترس از ابنکه به ادم خیانت شه هست ،یعنی ادم اون گوشه ذهنش داره اگه طرف خیانت کرد چیکار کنم،وقتی چنین چیزی هست حداقل خوشگله رو ببر یه کیفی هم کنی ،البته این عقیده منه،خیلیا این عقیده رو ندارن

حالا که تو صاحبش شدی حالشو ببر والله 😂😂😂

ای بابا  

بعضی وقتا بهش میگم اگه بهم خیانت کنی اول اونو میکشم بعدش تو رو 

میگه من حتی اگه یه دختر لخت بیاد جلوم راه بره ک... براش راست نمیشه  

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب