متخصص_مامان_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 487 عنوان انقد تاپیک شوهر بد و اخلاق گند خوندم… 84 بازدید | 6 پست بدی های شوهرم از یادم رفت نشستم یه دل سیرم گریه کردم 1404/04/16 | 23:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارین۸ عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 3852 از من به شما نصیحت اینجور تاپیک ها رو نخونید یهو به خودتون میاین میبینین چند سال بعد دقیقا برای خودتون پیش میاد.... مولاست حسین.... آقاست حسین ...
متخصص_مامان_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 487 از من به شما نصیحت اینجور تاپیک ها رو نخونید یهو به خودتون میاین میبینین چند سال بعد دقیقا برای خودت ... میدونی من ناراحت بودم اینا رو خوندم بدتر شدم
نگارین۸ عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 3852 میدونی من ناراحت بودم اینا رو خوندم بدتر شدم اصلا نخون باور کن من خیلی به جذب و این چیزا اعتقاد ندارم ولی یه عمه داشتم میگفت مشکلات زندگی بقیه رووارد زندگیت نکن گرفتارش میشی....منظورش این بود در باره مشکلات مردم حرف بزنی خودتم دچارش میشی.باور کن من بهش رسیدم حتی واسه دلگرمیتم شده نخون مولاست حسین.... آقاست حسین ...
متخصص_مامان_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 487 اصلا نخون باور کن من خیلی به جذب و این چیزا اعتقاد ندارم ولی یه عمه داشتم میگفت مشکلات زندگی بقیه رو ... ممنونم باشه چشم ولی سایتم پر شده از اینجور مشکلات