2777
2789
عنوان

من جای مادرم بودم خونمون می موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بحثم رو متوجه نشدین بحث سر خونوادمه من اینجا نگرانشونم نه نگران اینکه میزنن نمیزنن نگرانم زند ...

شما خودتون کدوم شهرین؟نمیتونین یه یک هفته ای پذیراشون باشید؟ هم یه تفریحی میکنن و هم حال و هواشون عوض میشه

مادرت بمونه خونه خودش کل مشکلاتتون فعلا حل میشه

منم همینو میگم 

میگم تا کی میخواد هی یکی شایعه میکنه بری اینور اونور...کل اون 12 روز رته بودن شیراز البته بیشتر از 12 روز 17 روز حدودا شیراز بودن

الانم برگشتن اینجوری تا یکی شایعه میکنه سر در گم میشن 

شما با این وضع حتما دکتر برو ...واقعا خبری نیست نمیتونیم بریم تو قبر منتظر مردن باشیم که....

عزیزم دعوت کنن یه هفته بیان پیش شما یه هفته هم پیش اون خواهرت

بعدم هم سه تا خواهر برید دو روز خونه مادرت هم کارهاش دو بکنید و هم استرس رو کم کنید تا بمونن خونش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم دعوت کنن یه هفته بیان پیش شما یه هفته هم پیش اون خواهرتبعدم هم سه تا خواهر برید دو روز خونه ما ...

من نمیتونم برم خونشون واقعا اصلا دل و دماغ ندارم برم. میگم بیان شهر ما میگه نه همینجا هستیم 

منم همینو میگم میگم تا کی میخواد هی یکی شایعه میکنه بری اینور اونور...کل اون 12 روز رته بودن شیراز ا ...

بگو اخبار رو دنبال نکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم همینو میگم میگم تا کی میخواد هی یکی شایعه میکنه بری اینور اونور...کل اون 12 روز رته بودن شیراز ا ...

ببین بحث همین سردرگمی هستش باید این مورد رو حل کنید به نظرم از روانشناس مشورت بگیرید بهتر بتونن راهنماییتون بگیرن

در کل این اتفاق بعد شوکی که بهشون وارد شده نرماله 

ببین بحث همین سردرگمی هستش باید این مورد رو حل کنید به نظرم از روانشناس مشورت بگیرید بهتر بتونن راهن ...

دقیقا همین سردرگمی هست عزیزم...بهش باید بگم بره پیش روانپزشک

مغزم دیگه نمیکشه بخدا خسته ام خیلی ....همینکه ارامششون گرفته شده اصلا نمیدونم چیکار کنم..پول هم دارن ...

بفرستین خونه اون خواهرت که هی استرس میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)