2777
2789

سلام بچه ها همونطور که میدونین من تو دوره شیردهی هستم و پوستم افتضااااح شده بود از یه طرف دچار خشکی مفرط از یه طرف کلی جوش و از طرفی هم خط اخم و چین و چروک پیدا کرده بودم تا اینکهههههه تقریبا یک ماه پیش شروع کردم با فیس واش سیلیکونی صبح و شب ارایشمو شستم (من از مایع شستشوی ویتامین سی گارنیر استفاده میکنم) شب ها بعد اینکه صورتمو شستم یه ژل الوورای سیگل میزنم باورم نمیشد ولی هم جوشامو التیام داد و التهابارو از بین برد هم یه کوچولو ابرسانی هم میکنه بعد کرم دور چشم نوتروژینا هم میزنم که زیرچشام کلا گودی و تیرگی افتاده بود خیلییییی کمرنگ شده

روتین صبحمم بعد از شستشوی صورت باز کرم دور چشم و یه کرم روز گارنیر هم خریدم که میزنم اونم فوق العاده روشن کرده پوستمو و بعد از یک ماه واقعا صورتم صاف شده خط اخمم هم چون تازه داشت بوجود میومد رفته دیگه هم خبری از جوش و التهاب نیست خلاصه این بود روتین پوستی من شماهم بجا خرید سرمای عجیب غریب و تونر و این چیزا یبار چیزی که من گفتمو امتحان کنین ضرر نمیکنین😍😍😍

اها راستی من این کرمامو تو یخچال میذارم نمیدونم دیگه واقعا از نظر علمی تاثیر داره یا نه ولی خودم که وقتی خنک رو پوستم میزنم حسابی سر حال میام😍

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس کی به بچه شیر میدی ؟

خیلی باحال گفتی🤣🤣🤣 الان که گرفته خوابیده منم رفتم روتینمو انجام دادم کلش پنج دیقه طول نمیکشه🤭 البته پسر من دیگه یکسالشه خیلی کم شیر میخوره ولی بازم پوست و بدنم داغون شده تازه تازه دارم به خودم میام

قیمتاشون رو هم بگو دوستم

والا ژل الوورای سیگل که الان زدم تو دیجی کالا ۱۱۷ تومن زده ولی کارایی ۱۰۰ از ۱۰۰ عه به شرطی که به الوورا حساسیت نداشته باشی 

شستشوی صورت گارنیر رو هم ۴۸۰ از یه مغازه حضوری خریده بودم ولی کرم روز گارنیر رو حدودای ۸۰۰ از سایت های اسنپ خریدم کرم دور چشمم اگه اشتباه نکنم حدودای ۴۰۰ اینا بود اینم حضوری خریدم

بچه ها هر کی سنش نزدیک ۳۴ ایناست بگه که صورتش چروک افتاده من پیشیونیم دوتا دارم ناراحتم گوشه چشمم هم ...

من ۲۸ هستم و چروک افتاده بود ابرسان و کرم روز بزن بخدا که من دیگه داشتم از افسردگی میمردم میگفتم بچه منو پیر کرده ولی نگو به خودم نمیرسیدم برا اون بوده 

یه راهکار برای منافذ باز پوست میشه بگین خانما

من دیگه در این زمینه ها اطلاعی ندارم عزیزم ولی خودم حس میکنم با شستوی صورتم با کمک همین فیس واشای سیلیکونی منافذمم جمع شده

مممون که عکس دادی عزیزماونیکه من داشتم درش سفید بودمیشه عکس فیس واشت رو هم بدی لطفا

بله عزیزم این مدله البته من اینو دومین باره که شارژ میکنم قبلا هم راضی بودما ولی همچنان جوش میزدم تا اینکه فهمیدم ارایشم کامل پاک نمیشد از وقتی با فیس واش سیلیکونی شکل هشت پا(تو دیجی کالا هست) شستم واقعا صورتمم تمیز میشه و جوش نمیزنه راستی ریمل و خط چشمای ضد اب هم پاک میکنه ( یجور دارم تعریف میکنم انگار سهامدارشونم🤣)

بله عزیزم این مدله البته من اینو دومین باره که شارژ میکنم قبلا هم راضی بودما ولی همچنان جوش میزدم تا ...

نه اتفاقا خیلی خوبه از تجربه ت میگی 

منم از محصولات گارنیر استفاده کردم

راضی بودم 

البته من باید دکتر پوست و مو برم هی وقت نمیکنم متاسفانه 

نه اتفاقا خیلی خوبه از تجربه ت میگی منم از محصولات گارنیر استفاده کردمراضی بودم البته من باید دکتر پ ...

اره انصافا من تو ۲۸ سال زندگیم یبارم صورتم انقد تمیز و شفاف نشده بود ژل الو ورا رو اتفاقا متخصص پوست برای کهیرم داده بود ولی استفاده نمیکردم تو کشو دیدم بلا استفادست زدم صورتم دیدم برای روزمره هم تاثیر خوبی داره