سلام بچه ها همونطور که میدونین من تو دوره شیردهی هستم و پوستم افتضااااح شده بود از یه طرف دچار خشکی مفرط از یه طرف کلی جوش و از طرفی هم خط اخم و چین و چروک پیدا کرده بودم تا اینکهههههه تقریبا یک ماه پیش شروع کردم با فیس واش سیلیکونی صبح و شب ارایشمو شستم (من از مایع شستشوی ویتامین سی گارنیر استفاده میکنم) شب ها بعد اینکه صورتمو شستم یه ژل الوورای سیگل میزنم باورم نمیشد ولی هم جوشامو التیام داد و التهابارو از بین برد هم یه کوچولو ابرسانی هم میکنه بعد کرم دور چشم نوتروژینا هم میزنم که زیرچشام کلا گودی و تیرگی افتاده بود خیلییییی کمرنگ شده
روتین صبحمم بعد از شستشوی صورت باز کرم دور چشم و یه کرم روز گارنیر هم خریدم که میزنم اونم فوق العاده روشن کرده پوستمو و بعد از یک ماه واقعا صورتم صاف شده خط اخمم هم چون تازه داشت بوجود میومد رفته دیگه هم خبری از جوش و التهاب نیست خلاصه این بود روتین پوستی من شماهم بجا خرید سرمای عجیب غریب و تونر و این چیزا یبار چیزی که من گفتمو امتحان کنین ضرر نمیکنین😍😍😍
اها راستی من این کرمامو تو یخچال میذارم نمیدونم دیگه واقعا از نظر علمی تاثیر داره یا نه ولی خودم که وقتی خنک رو پوستم میزنم حسابی سر حال میام😍