2777
2789
عنوان

مردک مزخرف چندش😔

1393 بازدید | 65 پست

امروز رفتم واس نوزادم خریدکنم.در حین تعویض و تنپوش چندمدل لباس یهو ی مشتری دیگه هم اومدن تو مغازه هی خانومه میگفت اینو میخام اونو میخام.مثل ترید سیسمونی بود ولی هییییچ جوری بهم نمیومدن.خانومه سنش بیشتر از اقاهه بود و بینهایت اقاهه ازش سرتر بود.خلاصه ی لباس دست من بود خانونه گفت ازین مدل میخوام گفتن اخریش بوده گفت اینو میخوام مثل بچه ها شوهرمم گفت بذار رو میز میریم مغازه دیگه منم بدم اومد مثل بچه ها از زیر دستم کشید و منم لباسای بچمو تنش کردم اونا حساب کردن رفتن.فروشنده بشوهرم گفت ببخشید شرمنده خانومتون شدم.گفتم لزومی نداشت بکشه لباسو بهش میدادم هرچند خودمم خوشم اومده بود

گفت ایشون همسر دوم این اقاهست و همیشه هرموقع بیاد اینجا کلی خرید میکنه بالاخره نازکش داره😔

یعنی چی الان ؟؟؟

چون همسر دوم هست نازکش داره

یاچون همسر دوم احازه داره بی ادبی کنه و مث بچه ها رفتارکنه

داستان ...   طلا دیگه 

مدیونید فکر کنید بی ادبم 😆😆😆😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومه ماه آخر بارداریش بود الان خانوم خودش چ مشکلی داشته ک اینو گرفته😐 حالم گرفته شد یعنی چی اصل ...

ینی زن اولش راضی بوده روش زن بگیره؟یاطلاقش داده بود؟🤔

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
خانومه ماه آخر بارداریش بود الان خانوم خودش چ مشکلی داشته ک اینو گرفته😐 حالم گرفته شد یعنی چی اصل ...

هرچی بنجل تر.....خوش شانستر......به تجره ثابت شده

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

گیساشو میکشیدی ناز کردن یادش بره ...

نازکش داری ناز کن نداری پاتو باز کن هعیییی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
مث عقده ایها لباس هنوز تو دستم همچین کشیدش بدم اومد از رفتارش مردک عادتش داده بود اینجوری گمونم😐

ولی من جای تو بودم بهش نمیدادم ازونور میگرفتم من بکش اون بکش😆😆جدی میگم😑😑😑

میمون

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍