2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم فعلا ۳ جلسه رفتم بنظرم خیلی خوب بود البته شامپومم عوض کردم

چه شامپویی استفاده میکنین؟ 

هر ماه یه بار انجام میدید؟ 

تجربه پی ار پی هم داشتید؟ 

من انجام ندادم ولی یه مدت خیلی تحقیق کردم با اینکه خیلی تبلیغ میشه چون سود بالایی برا پزشک داره، یه روشی هست که هنوز تاییده fda نداره و عوارض ممکنه بده اگه خوششانس باشی فقط تاثیری نمیبینی

اکثرا هم من پرسیدم تاثیر ندیده بودن 

چه شامپویی استفاده میکنین؟ هر ماه یه بار انجام میدید؟ تجربه پی ار پی هم داشتید؟

آلپسین البته الان حدود یکماه بیشتر نیست استفاده میکنم

آره هر ماه یکبار از همون اول بهم گفتن که تا ۲ بار اول خیلی زیاد جواب نمیگیرم ولی من به نظر خودم خیلی بهتر شده موهام برای همین ادامه میدم نمی دونم شاید تاثیر شامپو هم باشه اونم خودشون بهم معرفی کردن

نه طبق تجربه دوستم که گفت خیلی درد داره انجام ندادم 

من انجام ندادم ولی یه مدت خیلی تحقیق کردم با اینکه خیلی تبلیغ میشه چون سود بالایی برا پزشک داره، یه ...

من شنیده بودم تاثیرش موقتیه و بعد قطع دوباره کم پشت میشه، 

پی ار پی هم دو سال پیش فقط ی بار انجام دادم مویچه هایی درومدن که بلندتر نمیشدن، 

شما در نهایت کار خاصی انجام دادید؟ 

آلپسین البته الان حدود یکماه بیشتر نیست استفاده میکنمآره هر ماه یکبار از همون اول بهم گفتن که تا ۲ ب ...

ممنونم، 

من دو سال پیش یه جلسه پی ار پی انجام دادم دردناک بودش،  بعدش موهای خیلی کوچیکی درومد که قد نمیکشیدن

من شنیده بودم تاثیرش موقتیه و بعد قطع دوباره کم پشت میشه، پی ار پی هم دو سال پیش فقط ی بار انجام داد ...

من الان یه جاسه پی آرپی مردم . اینم تحقیق کردم فهمیدم باید سه جلسه هر ماه پی آرپی کنی . من دو ماه پیش یه جلسه رفتم میخوام باز دوبار هر ماه یه بار برم. که شش ماه بعد گویا رویش دوباره هست

من اوضاع موهام خیلی داغونه اسفناک

ممنونم، من دو سال پیش یه جلسه پی ار پی انجام دادم دردناک بودش، بعدش موهای خیلی کوچیکی درومد که قد ن ...

خواهش میکنم امیدوارم به نتیجه دلخواه برسید

من با درد زیاد نمی تونم کنار بیام برای همین انجام ندادم

شما ریزش مو دارید یا  کم پشتی ؟

فرق سرتون خالیه؟ ب امید خدا بهتر میشی

ممنون عزیزم .من فرق سرم خیلی کنه ولی شقیقه هام کاملا خالی شدن اونم در وسعت زیاد . ضخامت کل حجم موی من در حدقطر دایره انگشت کوچیک دست یه خانوم هست . به اصطلاح شده دم موش