2777
2789
عنوان

پوستم خیلی خراب شده چی بزنم

83 بازدید | 13 پست

بچه ها من هنوز 16 سال دارم پوستم داره لک میاره با اینکه هر روز دارم ضد آفتاب میزنم و منافذ پوستم بازه چونش سر سیاه دارم جوش قرمز هم دارم جای جوش هم دارم به نظرتون چی بزنم بعد این مشکل ها فقط یک ساله که اومده سراغم قبلاً پوستم بهتر بود فقط جوش داشت ولی الان که روتین پوستی دارم بدتر شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید روتین پوستی که داری مناسب نیست

از یه شوینده متوسط استفاده میکنم با آبرسان و مرطوب کننده ولی نمیدونم چرا صورتم داره لک میاره پوست مامانم هم لک داره ولی از اون زمان حاملگی  رو پوستش اومده منم که همش ضد آفتاب میزنم نمیدونم چرا داره اینطوری میشه 

منم پوستم خشک و التهابی شده😭

من اگه دو روز روتین پوستی رو نرم هرچی جوش هست میریزه بیرون الان  چند روز روستا بودم نمیتونستم روتین پوستی برم یه چند بارم کرم پودر استفاده کردم پوستم بدتر از عکس شده 

چیزی مشخص نیست توی عکس. جوش قرمز که نداری .مشکل از روتین هست حتما.عوضش کن

آره اینجا خیلی معلوم نیست میخوای آیدی تلگرام بده برات واضح تر بفرستم روتین پوستی هم دیگه آخرشه تموم شدن وسایلم بابد بگیرم 

نمیدونم چی بگیرم که خوب باشه و قیمت مناسب

دکتر برای من سرم اکسیژنه درمالوگ رو نوشت و مرطوب کننده لافارر

سرم رو از دیجی کالا خریدم ۴۳۰ 

مرطوب کننده هم ۳۷۰ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من اگه دو روز روتین پوستی رو نرم هرچی جوش هست میریزه بیرون الان چند روز روستا بودم نمیتونستم روتین ...

برای من بیشتر از خوردنیه من روتین پوستی هم انجام ندم چیزی نمیشه فقط پوستم خشک میشه که کرم میزنم خوب میشه 

من بخاطر پوستم خیلی از غذاها رو مثلا ماکارونی و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده و کلا غذاهای چرب و شیرینی جات رو حذف کردم چون اگه اینارو بخورم پوستم خیلی بد میشه خشک و قرمز و التهابی و زخمی و پوست پوست🥲

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you