2777
2789
عنوان

چطوری از جذابیتش برام کم بشه

230 بازدید | 19 پست

واقعاً نمیتونم پیامش ندم نمیخوام عاشق بشم ۲۹سالشه اما خونه ندازه ماشین ام تازه میخواد بخره کارش ام اگه ادامه داره بشه رسمی بشه بنظرم حقوقش ماهی ۳۰باشه نگفته اما با توجه به شغلش میگم 

بنظرم جا داره برا جدی شدن رابطه در حال حاضر هیچی نیست فقط حرف می‌زنیم 

اصلا دو شبه فق دارم بهش فکر میکنم خوابشو دیدم اصن😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا علی رو بگو و عشق رو آغاز کن🙂

خب اگه اون اندازه من دوستم نداشت چی🥲 فقط میدونم خیلی براش جذابم

اما من عشق و رابطه الکی نمیخوام فقط بفهمم قصدش واقعاً جدیه شاید قبول کنم

خوب الان مشکل چیه؟اینکه خونه نداره؟یا کلا ازش خوشت نمیاد

مشکل اینه اون الان منو فقط رفیق می‌دونه😂 نمیدونم چرا چون داره کار میکنه میخواد خونه ماشین بگیره جدی نمیکنه یا از اینکه نمیخواد بعداً دلمو بشکنه رابطه جدی نمی‌خواد یادمه هفت ماه پیش گفت چون دختر خوبی ای من لاشی ام نمیام باهات 

اما مطمئن شدم این مدت از اینا ام نیست که رفیق دختر داشته باشه 

من هیچ سنخیتی با پارتنرم ندارم بازم از جذابیتش کم نمیشه پیشم نمیتونم بی خیالش بشم شما که حداقل یه جو ...

اتفاقا بنظرم اخلاقیاتش فرهنگمون فکرمون کلا خیلی شبیه همه حتی سطح خونواده هامون از لحاظ مالی (اما خب من فکرم خیلی بزرگ بود نمیخوام پارتنرم در سطح خودمون باشه درآمدش می‌گفتم کار میکنم موفق میشم بعد میرم با یکی بهتر)

شاید ام چون رفیق بود از اول به چشم پارتنر بهش نگاه نکردم اینطوری فکر می کنم نمیدونم فکرمو مشغول کرده داره عصبیم میکنه موقع خواب به یادم میاد