2777
2789

منظورم خواستگاری اینا نبستا مثلا اولین باری ک دیدینش بعد یهو تبدیل ب شوهرشذ

من خودم اولین بار ک دیدمش اصن تو ذهنم پلی شد(خوش بحال زنش دوس داشتم جای زنش باشم))🤣لنتی اخع فک میکردم متاهلع

چه خاطره ای زنده کردی...

هیچی از استرس و نگرانی نفهمیدم چه شکلی بود

کلا گیج بودم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار تو پارک دیدمش

اونقدر ب چشمم لبخندش زیبا بود

ک با همون نگاه اول عاشقش شدم

منم ب دلش نشستم

همش حسرت میخورد ک چرا نتونسته اون روز منو بغل کنه 

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

گفتم این لعنتی ب درد زندگی میخوره خخخ

خسته از کار اومده بود ی تیپ ساده مردونه، ته ریش و چشمای خسته ک انگار دو روزه نخوابیده 

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

اولین باری که نامزدمو دیدم محو تماشاش شدم با خودم گفتم همینه من این پسرو میخوام باید مخشو بزنم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم